ENTERTAINMENT

Τι έγινε όταν διέρρευσε το περιβόητο τηλεφώνημα της Taylor Swift και του Kanye

Η Τaylor το χειρίστηκε άψογα, και επιτέλους δικαιώθηκε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι έγινε όταν διέρρευσε το περιβόητο τηλεφώνημα της Taylor Swift και του Kanye

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν 2016 όταν τα προβλήματά μας ήταν μηδαμινά. Όταν ο Kanye West θέλησε να κυκλοφορήσει το τραγούδι του "Famous" είχε τηλεφωνήσει στην Taylor Swift για να την ενημερώσει πως θα την συμπεριλάβει στους στίχους.

Όταν τελικά το κομμάτι κυκλοφόρησε, η Swift διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν άκουσε να τη χαρακτηρίζει με τη λέξη «σκύλα»(bitch) που ακουγόταν σε ένα σημείο.

Τότε, η Kim Kardashian, σύζυγος του West, πόσταρε στα social media της μια επεξεργασμένη εκδοχή του τηλεφωνήματος - είχε δηλαδή αφήσει μόνο το μισό τηλεφώνημα,χωρίς να μπορεί κανείς να τσεκάρει αν όντως η Taylor Swift είχε ενημερωθεί για τους άσχημους στίχους. Τότε ξεκίνησε η κατρακύλα της Swift στα media.

Εν τέλει, πριν μερικές μέρες διέρρευσε στα social media ολόκληρο το τηλεφώνημα και η ποπ σταρ δικαιώθηκε. Δεν της ανέφερε ποτέ, όλους τους στίχους.

Το θέμα είνα πως η Swift σήμερα, 4 χρόνια μετά, διαχειρίστηκε την κατάσταση εξαιρετικά. Αντί να ασχοληθεί με το θέμα, προτίμησε να ενημερώσει τον κόσμο για τον κορωνοϊό και να προτείνει τις δωρεές σε οργανισμούς.

H Kim Kardashian βέβαια επέστρεψε απαντώντας πως όταν δημοσίευσε το βίντεο ήθελε απλώς να αποδείξει πως η Taylor ήξερε για τους στίχους, απλώς όχι για όλους τους στιχους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 231 / position2: 1411
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb