ENTERTAINMENT

Όταν η Naomi Campbell έπαιξε σε βίντεο κλιπ του Bob Marley

Πολύ μικρή, αγνώριστη, αλλά από τότε πανέμορφη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όταν η Naomi Campbell έπαιξε σε βίντεο κλιπ του Bob Marley

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο «μάγος» της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1945 και φέτος θα γινόταν 75 ετών. Η Ναόμι Κάμπελ με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία βλέπουμε μια φωτογραφία του μυθικού μουσικού, αλλά και ένα σπάνιο καρέ από την εποχή που συνεργάστηκε μαζί του, όταν ήταν 7 ετών!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κλικ, από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του Μπόμπ Μάρλεϊ «Is This Love», στο οποίο συμμετείχε και η πιτσιρίκα τότε Ναόμι Κάμπελ. «Χαρούμενα γενέθλια στον έναν και μοναδικό Μπομπ Μάρλεϊ ο οποίος σήμερα θα γινόταν 75 ετών. Μύθος, πρωτοπόρος και Βασιλιάς της ρέγκε. Η ζωή, η σοφία και η μουσική σου είναι ακόμα έμπνευση για εκατομμύρια κόσμο μέχρι και σήμερα» έγραψε το μοντέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#HappyBirthday to the ONE AND ONLY GREAT @bobmarley who would have been 75 today 🙏🏾 A legend, pioneer, the KING of reggae music... your life, wisdom and music are still an inspiration to millions today. So honored to have met and worked with you when I was just 7 years old !! There are so many great #BobMarley quotes from over the years but this is one of my favorites: “Live for yourself and you will live in vain; live for others, and you will live again.” ❤🙏🏾🌍 🇯🇲

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Ύστερα πρόσθεσε: «Νιώθω τιμή που σε γνώρισα και δούλεψα μαζί σου, όταν ήμουν μόλις 7 χρονών!! Υπάρχουν πολλές φράσεις που έχει πει ο Μπομπ Μάρλεϊ, αλλά αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου “Ζήσε για τον εαυτό σου και θα ζεις μάταια -ζήσε για τους άλλους για να ζήσεις ξανά”».

Μιλώντας στην «Guardian», η Ναόμι Κάμπελ είχε αναφερθεί στη γνωριμία της με τον Μάρλεϊ. «Η οικογένειά μας λάτρευε τη ρέγκε. Ήμουν μόλις εφτά ετών και δεν ήξερα τι θα έκανα στο βίντεο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Μπομπ Μάρλεϊ θα στεκόταν ακριβώς δίπλα μου και θα με σκέπαζε με μια κουβέρτα. Ήταν ο πιο όμορφος άνδρας, με υπέροχο πρόσωπο, τρυφερός και γλυκομίλητος. Με έντονη τζαμαϊκανή προφορά» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 3876 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb