ENTERTAINMENT

Ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη έφηβη ηθοποιός ώσπου έσπασε τον αστράγαλό της

Έτσι ξαφνικά, η επιτυχία της γύρισε το πρόσωπο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη έφηβη ηθοποιός ώσπου έσπασε τον αστράγαλό της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πανέμορφη Miranda Cosgrove ήταν στο απώγειο της καριέρας της ώσπου μια αναποδιά της έφερε τη ζωή τούμπα.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια και πλέον παρουσιάστρια Miranda Cosgrove ήταν το πιο αγαπημένο παιδί του Nickelodeon και η πιο καλοπληρωμένη έφηβη ηθοποιός. Το σήριαλ iCarlie στο οποίο πρωταγωνιστούσε είχε φανατικούς τηλεθεατές και η ίδια ξεδίπλωσε σύντομα και τα άλλα της ταλέντα στην κάμερα, όπως το να παίζει μουσική και να τραγουδά.

Από τον Μάιο του 2010, η Cosgrove για κάθε επεισόδιο της σειράς iCarly αμειβόταν με $180.000. Το 2012, μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες, ως το πιο υψηλότερο αμοιβόμενο παιδί στην τηλεόραση. 

Είχε ήδη κανονισμένη μια 8μηνη τουρνέ για συναυλίες στην Αμερική όταν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων έσπασε τον αστράγαλό της και δεν μπορούσε να περπατήσει για μήνες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δισκογραφική εταιρεία της, αντί να δείξει κατανόηση και να αλλάξει τις ημερομηνίες των συναυλιών έσπασε το συμβόλαιο μαζί της. Η Cosgrove εκτός από την καριέρα της έπρεπε να ασχοληθεί και με τα οικονομικά της, μιας και όσα ακυρώθηκαν εκείνο το διάστημα της κόστισαν εκατομμύρια δολάρια.

Οι επόμενες απόπειρες για σειρές στην τηλεόραση δεν πήγαν πολύ καλά, αφού η μία ακυρώθηκε στην πρώτη σεζόν και η άλλη ακυρώθηκε πολύ πριν καν αρχίσει. Η ίδια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε στην βιομηχανία του θεάματος σε άλλα πρότζεκτ.

Πέρασε κάποια χρόνια στην παρουσίαση εκπομπών και στο voice over σε καρτούν, όμως η μεγάλη ευκαιρία δεν ξαναδόθηκε ποτέ.

Μέσα στο 2019 όμως, της δόθηκε ρόλος στην ταινία "3022", μια μικρού μπάτζετ παραγωγή. Είναι όμορφη και ταλαντούχα, και κυρίως ακόμη πολύ νέα. Μπορεί να μην περάσει ξανά τις τεράστιες επιτυχίες όμως σίγουρα κάπου, κάπως θα βρει το δρόμο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη iCarly (@icarlyofcl) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη iCarly (@icarlyofcl) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda Cosgrove (@mirandacosgrove) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 452 / position2: 812
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb