Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

10 πραγματα που δεν αποχωρίζεται η Ζέφη Ιωάννου

Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2020

10 πραγματα που δεν αποχωρίζεται η Ζέφη Ιωάννου

Η Ζέφη Ιωάννου, σχεδιάσρια κοσμημάτων στο brand Desperate Design ανοίγει τις τσάντες και τα συρτάρια της και μας βάζει στον κόσμο της. Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;

1. Το χαμόγελο μου! Όσο περίεργη και δύσκολη να είναι μία μέρα δε πρέπει να ξεχνάμε να χαμογελάμε, για το μέσα και το έξω μας.

2.Τα τακούνια μου: Καθημερινά, βραδινά, με λεπτό, φαρδύ, περίεργο, οποιοδήποτε ύψος, τα αγαπώ και τα νιώθω προέκταση των ποδιών μου, και ειδικά τα αγαπημένα μου από το Nasty gal.

3. Σκουλαρίκια, γιατί μεταμορφώνουν πάντα την εμφάνιση και φτιάχνουν τη διάθεση μου. Κυρίως statement όπως είναι αυτά που σχεδιάζω, aka Desperate jewelry.

4.  Τα άνετα χρωματιστά φορέματα χειμώνα - καλοκαίρι από Karavan.

5. Τις αμέτρητες σειρές λαμπάκια σε όλο το σπίτι (και όχι μόνο τα Χριστούγεννα).

6. Την belt-bag από τη συνεργάτη μου Desperate-bags accessories που μου λύνει τα χέρια στα ψώνια και στα ταξίδια.

7.Τον πρωινό καφέ πακέτο καθημερινά πριν να πάω στο εργαστήριο από τα χεράκια του Απόστολου στο Kouchico café-bar Σύρος.

8.
Το άρωμα μου, Decadance από Marc Jacobs.

9. Το ποτό, αλλά όχι απλά το ένα ποτάκι με φίλους που γίνεται ποτοθύελλα, το ένα ποτό για χαλάρωση μετά τη δουλειά αλλά και ένα ποτήρι ωραίο κόκκινο κρασί καθώς χαλαρώνεις στο σπίτι.

10. 

Το κόκκινο κραγιόν Retro matte Ruby Woo από Mac cosmetics.
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb