ΚΑΡΙΕΡΑ

Κορίτσια Καριέρας: Μαρία αφήνεις ποτέ στην άκρη το σημειωματάριό σου;

Mαρία Μόζα, Social Media & Communications Specialist
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κορίτσια Καριέρας: Μαρία αφήνεις ποτέ στην άκρη το σημειωματάριό σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Mαρία Μόζα είναι Social Media & Communications Specialist στο creative agency Mozes, μαμά και super girl. Της ζητήσαμε να μας βάλει για λίγο στον κόσμο της και να μάθουμε πώς περνά τις μέρες της και τον ελεύθερό της χρόνο μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά της.

Μαρία, μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

6:45 χτυπάει το ξυπνητήρι, και ξεκινάω την μέρα μου, αφού ζητήσω 500 φορές από τη κόρη μου να σηκωθεί από το κρεβάτι, την ετοιμάζω για το σχολείο για να την παραδώσω στο σχολικό. Τάπερ, τσάντες, μαλλιά, πρωινό, τι χρώμα μπλούζα θα βάλουμε συνθέτουν έντονα το πρωινό μου ξύπνημα. Μία γουλιά καφέ και ξεκινάω την γυμναστική μου για 40 λεπτά. Στις 9 θα με βρείτε στο γραφείο μου και αφού καταφέρω να επιστρέψω σπίτι στις 6, ο μικρός άνθρωπος γίνεται και πάλι προτεραιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διάβασμα, μπάνιο και ατελείωτες συζητήσεις μαζί της μέχρι να την πάρει ο ύπνος είναι η καινούρια μας αγαπημένη συνήθεια. Γύρω στις 9 θα αφιερώσω χρόνο να οργανώσω την επόμενη μέρα σε όλα τα projects της, παιδί, δουλειά, σπίτι και υποχρεώσεις, ενώ κοντά στις 10:30 θα με βρείτε στον καναπέ μου να βλέπω Netflix, ή με το κινητό μου αγκαλιά να απαντάω ακόμα σε emails, στην καλύτερη όμως να γελάω σε κάποιο chat group με τις φίλες μου ή να με έχει πάρει ο ύπνος.

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου τι είναι αυτό που παραμελείς αλλά τι είναι αυτό που δεν βγάζεις με τίποτα από την καθημερινότητά σου όσο κι αν είσαι πολυάσχολη;

Παραμελώ αρκετά τον εαυτό μου. Πολλές φορές έχω την ανάγκη να κάνω πράγματα μόνο για τον εαυτό μου αλλά δυστυχώς οι ρυθμοί και η καθημερινότητα με όλα αυτα τα to do δεν μου το επιτρέπουν. Είμαι όμως σε καλό δρόμο στο να το αλλάξω αυτό! 

Η Μαρία έχει μαζί με την αδερφή της, Άννα, το creative agency 'Mozes'

Βρίσκεσαι σε μια θέση με ευθύνες και υποχρεώσεις. Πώς οργανώνεσαι;

Με το σημειωματάριο μου αγκαλιά φυσικά! Πλάνο, πλάνο και πάλι πλάνο. Be ahead of your to do list και όλα κυλάνε πιο εύκολα. Time management λοιπόν και όρια!

"Πολλές φορές έχω την ανάγκη να κάνω πράγματα μόνο για τον εαυτό μου αλλά δυστυχώς οι ρυθμοί και η καθημερινότητα δεν μου το επιτρέπουν"

Τι σου λείπει αυτή την περίοδο;

Τον τελευταίο καιρό εχω μία έντονη επιθυμία να πάω ένα ταξίδι με την κόρη μου και τον άντρα μου. 

Αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερο χρόνο ή περισσότερο χρήμα τι θα διάλεγες;

Περισσότερο χρόνο για την Μαρία, για την οικογένεια μου, τους φίλους μου, περισσότερο χρόνο για δημιουργία και εξέλιξη.

Εχει τύχει να δουλέψεις ποτέ με δύσκολους συνεργάτες; Πώς τα κατάφερες;

Με χιούμορ! Είναι πολύ challenging να δουλεύεις με ανθρώπους που είναι πολυ διαφορετικοί από εσένα σε διάφορους τομείς. Είναι και πολύ σπουδαίο όμως να κατανοείς ότι όλοι δεν σκέφτονται όπως εσύ ή δεν είναι σαν κι εσένα. Όλα βασίζονται στη χημεία,στον σεβασμό και στον επαγγελματισμό. Όταν αυτά τα τρία λείπουν αυτόματα γίνομαι πιο επιλεκτική στις συνεργασίες μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Creative & Digital Agency (@mozes_agency) στις

Υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σου που δεν σου αρέσουν καθόλου;

H δουλειά μου είναι το πάθος μου. Λατρεύω να είμαι δημιουργική και να μαθαίνω κάθε μέρα καινούρια πράγματα, να ψάχνω, να μορφώνομαι από τάσεις στο Digital κόσμο, να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους και να βάζω στόχους, να επικοινωνώ. Αν με βάλεις όμως να ασχοληθώ με τα λογιστικά δεν θα περάσω καλά.

Έμειναν λίγες μέρες για να μπούμε στο 2020! Τι θα ήθελες να αλλάξει για σένα με τη νέα χρονιά;

Να ξεκινάω την ημέρα μου πιο νωρίς, να κοιμάμαι πιο νωρίς, να διαβάζω περισσότερα βιβλία, να ελλαττώσω τη ζάχαρη που τόσο αγαπώ και να ταξιδεύω περισσότερο. 

Φωτογραφίες: Όλγα Δέικου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Καριέρα Πριν 216 εβδομάδες
Κορίτσια Καριέρας: Αλεξία, πώς οργανώνεις τον χρόνο σου;
Αλεξία Φουκίδου
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Καριέρα Πριν 224 εβδομάδες
Κορίτσια Καριέρας: Eλισσάβετ προτιμάς περισσότερο χρόνο ή χρήμα;
Ελισσάβετ Κυρίτση, δημοσιογράφος στο Star Channel
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Think
17 / position1: 354 / position2: 932
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb