ENTERTAINMENT

Η κατακραυγή για την Billie Eilish και η απρόσμενη υποστήριξη

Ποιο πασίγνωστο συγκρότημα δεν γνώριζε

Δημοσίευση ΔΕΚ 03, 2019
Η κατακραυγή για την Billie Eilish και η απρόσμενη υποστήριξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Wolfgang Van Halen υπερασπίστηκε την Billie Eilish τη Δευτέρα, αφού η τραγουδίστρια δέχθηκε επικρίσεις ότι δεν μπόρεσε να κατονομάσει μέλος της θρυλικού συγκροτήματος Van Halen.

Ο 28χρονος μπασίστας Van Halen έσπευσε να υποστηρίξει την 17χρονη τραγουδίστρια με ανάρτησή του στο Twitter.

«Αν δεν έχετε ακούσει για την @ billieeilish, ψάξτε γι’ αυτήν. Είναι φοβερή. Εάν δεν έχετε ακούσει για τους @VanHalen, ψάξτε γι’ αυτούς. Είναι επίσης πολύ ωραίοι», έγραψε ο Wolf απευθυνόμενος στους περίπου 183.000 θαυμαστές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσθεσε: «Η μουσική υποτίθεται ότι μας φέρνει κοντά, δεν μας χωρίζει. Ακούστε ό,τι θέλετε και μην κατακρίνετε τους άλλους επειδή δεν γνωρίζουν τι σας αρέσει».

Η Billie τον περασμένο μήνα εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live και συζήτησε για το πώς αντιμετωπίζει τη διασημότητα στην ηλικία των 17 ετών.

Ο 52χρονος Jimmy επισήμανε ότι ήταν 17 ετών κατά τη διάρκεια ίσως του «μεγαλύτερου έτους στην Αμερικανική ιστορία» του 1984 και τις έκανε ένα μικρό κουίζ που τονίζει τη διαφορά ηλικίας τους.

Της ζήτησε να «κατονομάσει ένα μέλος του συγκροτήματος των Van Halen» και η Billie απάντησε: «Των ποιων;».

Παραδέχθηκε επίσης κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης ότι δεν γνώριζε τον Huey Lewis και όταν του ζητήθηκε να συμπληρώσει το κενό, στο «Run-D-M» απάντησε «Τι; Τι είναι αυτό;» πριν ο Jimmy εξηγήσει ότι πρόκειται για αναφορά στο περίφημο συγκρότημα hip-hop του 1980 Run-DMC.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 183 / position2: 629
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb