ENTERTAINMENT

Φοβήθηκε η Φαίη Σκορδά στο πλατό: Θα μου επιτεθεί

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση ΔΕΚ 03, 2019
Φοβήθηκε η Φαίη Σκορδά στο πλατό: Θα μου επιτεθεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλεσμένο με άρωμα… μέλισσας είχε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μελέτη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 βρέθηκε στην εκπομπή και κατάφερε να κάνει την παρουσιάστρια να φοβηθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον καλεσμένο της εάν θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο σήριαλ σε ότι αφορά τον δικό του ρόλο. «Θα το θέσω αλλιώς, γιατί αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Όχι. Σαν Γιώργος θα πω πως μακάρι να αποδοθεί, σαν Μελέτης δεν νομίζω. Α, μη με κοιτάζεις έτσι άγρια! Σαν Μελέτης δεν νομίζω» ανέφερε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Τότε η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Το μάτι του είδατε πως έγινε ε; Θα μου επιτεθεί! Έχεις το βλέμμα το περίεργο βέβαια» και ζήτησε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να κάνει ένα κοντινό πλάνο στο πρόσωπο του καλεσμένου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ απλά εκτέλεσα έναν φόνο, η εντολή δόθηκε από πάνω. Ουσιαστικά την δολοφονία άλλος την έχει κάνει, απλά εγώ έβαλα το χέρι μου. Δεν ήταν μια απόφαση δική μου, ακολούθησα εντολές» πρόσθεσε ο ηθοποιός για τον ρόλο του Μελέτη που ερμηνεύει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: «Τώρα αυτά που λέει τα πιστεύει;».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης τόνισε πως: «Άμα ήταν άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα. Το έκανα, όμως, γιατί δόθηκε εντολή από τον άνθρωπο που με έχει μεγαλώσει» και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε: «Εάν μου πάρουν την Πηνελόπη θα γίνει χαμός».

Τότε η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως: «Παιδιά, εγώ τον φοβάμαι! Αλήθεια σας λέω!».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 103 / position2: 875
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb