ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μήπως είσαι Instagram Baddie και δεν το ξέρεις;

Η μόδα που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και έχει τρελάνει τα κορίτσια του πλανήτη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μήπως είσαι Instagram Baddie και δεν το ξέρεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον όρο Instagram Baddie εννοούμε τις κοπέλες που είναι διάσημες για το πόσο "bad" είναι, αλλά και ότι αυτό τις κάνει διάσημες. Οι baddies είναι δημοφιλείς στη γνωστή πλατφόρμα λόγω της ομορφιάς τους, του δυναμισμού και της αυτοπεποίθησης τους, αλλά και λόγω του ότι είναι αυτές που φέρνουν όλα τα νέα trends στον κόσμο.

Μια baddie δείχνει πάντα τέλεια, με άψογο μακιγιάζ, είναι ενημερωμένη για κάθε νέα μόδα που κυκλοφορεί και πάντα αποδυκνύει ότι είναι μια βασίλισσα. Συνήθως τα χρώματα που επιλέγει για τα ρούχα της είναι από την nude παλέτα, ενώ το στιλ της είναι ένα αποτέλεσμα της κομψότητας και του bad ass στοιχείου της. Είναι ο τύπος του κοριτσιού που φοράει όλη την ώρα streetwear εταιρείες, αλλά ταυτόχρονα θα φορά ακριβά κοσμήματα ή κομμάτια σχεδιαστών.

Όλες οι baddies έχουν πάντα όποιο αγόρι θέλουν και φυσικά είναι γυναίκες που έχουν όλο το πακέτο. Έχουν γούστο, επίπεδο και είναι τέλειες σε ότι κάνουν, από το να βφτούν μέχρι και το πνευματικό τους επίπεδο. Έχουν αυτοπεποίθηση και δεν βγάζουν ποτέ μίσος σε άλλες γυναίκες.

Δυστυχώς, μια baddie πολύ συχνά μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια στις άλλες γυναίκες και να μην μπορεί να κάνει εύκολα φίλες, γιατί μπορέι να την ζηλεύουν και συχνά έχει μικρό κύκλο φίλων. Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιστή και ειλικρινής με τους ανθρώπους της και είναι πάντα εκεί για αυτούς.

Αν θέλεις να ντυθείς και εσύ σαν instagram baddie δεν έχεις παρά να σετάρεις τα αθλητικά σου ρουχά με ωραία κοσμήματα, χτενίσματα και μακιγιάζ, ενώ αν θέλεις στιλιστικές συμβουλές από την απόλυτη baddie τότε δες τον λογαριασμό της Kylie Jenner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 780 / position2: 1354
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb