ENTERTAINMENT

Τα Φιλαράκια: Ο Matthew Perry ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Courtney Cox

Δεν το ξεπέρασε ποτέ

Δημοσίευση ΝΟE 18, 2019
Τα Φιλαράκια: Ο Matthew Perry ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Courtney Cox

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας μεγάλος έρωτας και μάλιστα κρυφός και ατελέσφορος, υπήρξε για χρόνια στα παρασκήνια της σειράς «Τα Φιλαράκια», όπως αποκαλύπτεται χρόνια μετά. Και μάλιστα, ανάμεσα σε δύο από τους πρωταγωνιστές που υποδύονταν το ζευγάρι.

Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτει πηγή στο US Weekly, ο Matthew Perry ήταν πάντα ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, Courtney Cox. Οι δύο τους υποδύθηκαν το ζευγάρι, τη Μόνικα και τον Τσάντλερ, οι οποίοι παντρεύτηκαν τελικά στους τελευταίους κύκλους της διάσημης τηλεοπτικής σειράς. Όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα του περιοδικού, στην πραγματική ζωή, ο 50χρονος σήμερα Matthew Perry ένιωθε πάντα κάτι παραπάνω για την 55χρονη φίλη του, Courtney Cox. «Ο Μάθιου ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της», είπε η συγκεκριμένη πηγή στο US Weekly, προσθέτωντας: «Ο Matthew δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει».

Το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι βγήκε πριν από λίγες ημέρες για φαγητό και η Courtney ανέβασε μια selfie τους στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη; Πραγματικοί φίλοι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courtney cox (@courtneycox.official) στις

Οι δύο ηθοποιοί παρόλα αυτά, δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί στη ζωή. Η Κόρτνεϊ Κοξ ήταν παντρεμένη με το David Arquette από το 1999 μέχρι το 2013, ενώ πλέον είναι ζευγάρι με το μουσικό Johnny McDaid. Ο Matthew Perry, από την άλλη, μπορεί να μην παντρεύτηκε ποτέ, αλλά υπήρξε ζευγάρι με τις Yasmine Bleeth, Julia Roberts και Lizzy Caplan.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 229 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb