ENTERTAINMENT

Συγκινεί η Νίκη Κάρτσωνα: Χάνω τη δύναμή μου, μπαμπά μην με αφήσεις

Δείτε την ανάρτησή της

Δημοσίευση ΝΟE 12, 2019
Συγκινεί η Νίκη Κάρτσωνα: Χάνω τη δύναμή μου, μπαμπά μην με αφήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν ένα μήνα, η Νίκη Κάρτσωνα έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα και είναι δύσκολο να διαχειριστεί την απώλεια του. Χθες το απόγευμα, το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της και στη λεζάντα που τη συνόδευε έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα για εκείνον, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να συγκινηθούν.

«Και η αλήθεια είναι πως και ο μπαμπάς κάπου εδώ είναι δεν μπορεί… Τον νιώθω τις μέρες που είμαι γαλήνια και ήρεμη. Τις μέρες εκείνες που είμαι χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια για την κάθε ευχάριστη έκπληξη που θα συναντήσω μέσα στη μέρα μου. Και είναι και οι μαύρες εκείνες μέρες που νιώθω πως τον χάνω… Είναι οι μέρες εκείνες που αισθάνομαι άδεια και χαμένη… Είναι οι μαύρες εκείνες μέρες που χάνω τη δύναμη μου… Που όλα μου φαίνονται μάταια… Και τότε είναι που λέω φωναχτά… ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και η αλήθεια είναι πως και ο μπαμπάς @mariakartsona @vassokartsona κάπου εδώ είναι δεν μπορεί... Τον νιώθω τις μέρες που είμαι γαλήνια και ήρεμη. Τις μέρες εκείνες που είμαι χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια για την κάθε ευχάριστη έκπληξη που θα συναντήσω μέσα στη μέρα μου.. Και είναι και οι μαύρες εκείνες μέρες που νιώθω πως τον χάνω.... Είναι οι μέρες εκείνες που αισθάνομαι άδεια και χαμένη...Είναι οι μαύρες εκείνες μέρες που χάνω τη δύναμη μου.. Που όλα μου φαίνονται μάταια... Και τότε είναι που λέω φωναχτά....ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ......

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikikartsona (@nikikartsona) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb