ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

4+1 χρήσεις για τα σκισμένα καλσόν σου

Σταμάτα να τα πετάς και σώσε χρήματα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 χρήσεις για τα σκισμένα καλσόν σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνήθως όταν ένα καλσόν έχει τρυπήσει τόσο που δεν παίρνει «επιδιόρθωση» …το πετάμε. Σωστά; Λάθος. Όχι πια!

Το καλσόν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις και να εξοικονομήσουμε χρήματα (πολύ σημαντικό στην εποχή μας).

Ας δούμε μερικές:

Ξέβαψε τα νύχια σου

Ναι, καλά διάβασες, ξέβαψε τα νύχια σου. Είναι καλύτερο από το βαμβάκι και αφήνει λιγότερη βρωμιά. Οπότε κόβεις το παλιό σου καλσόν σε μικρά τετραγωνάκια και είσαι έτοιμη

Βρες αντικείμενα που έχασες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ποια γυναίκα δεν έχει πέσει ένα μικροαντικείμενο (π.χ. σκουλαρίκι) πίσω ή ακόμη και κάτω από τα έπιπλα; Πως το βρίσκεις όμως; Ή καλύτερα πως το πιάνεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «φορέσεις» το παλιό σου καλσόν στο μπροστά μέρος της ηλεκτρικής σκούπας και η σκούπα θα πιάσει για σένα ότι θέλεις.

Ξεσκόνισε και καθάρισε

Το καλσόν έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει τη σκόνη. Φόρεσε λοιπόν το καλσόν στο χέρι σου αυτή τη φορά και καθάρισε έπιπλα ή ακόμη και τζάμια. Το καλσόν είναι επίσης πολύ καλό για να καθαρίσεις μεταλλικές επιφάνειες.Το άψογο αποτέλεσμα θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

*Tip: Για να μπορείς να χειριστείς ακόμη πιο εύκολα το καλσόν, μπορείς να βάλεις 3-4 καλσόν το ένα μέσα στο άλλο και έτσι να δημιουργήσεις ένα σφουγγαράκι από καλσόν.

Φτιάξε αρωματικά

Το καλσόν έχει την ιδιότητα του να αφήνει το περιεχόμενο του να «αναπνέει». Βάλε λοιπόν μέσα στο καλσόν αρωματικά λουλούδια (pot pourri) και δέσε το με μια κορδέλα ή ένα σκοινάκι. Έτοιμη. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για τις ντουλάπες σου ή ακόμη και στο μπάνιο.

Γλιτώνεις χρήματα λοιπόν από βαμβάκι για τα νύχια, ξεσκονόπανα, και αρωματικά με κάτι το οποίο πετούσες. Όχι και άσχημα ε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 263 / position2: 560
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb