Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Για ποιο λόγο η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μόνη το μακιγιάζ της

Μόνο μια φορά το χρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ βαφόταν από επαγγελματία

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 05, 2019

Για ποιο λόγο η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μόνη το μακιγιάζ της

Σύμφωνα με την ενδυματολόγο της βασίλισσας, Angela Kelly, η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν υπεύθυνη για το δικό της στυλ και το μακιγιάζ της.

H Βασίλισσα, ενώ ακολουθούσε πάντα αυστηρά το πρωτόκολλο και ενώ θα μπορούσε στις επίσημες εκδηλώσεις να έχει πάντα κάποιον που να τη φροντίζει και να τη βάφει, συνήθιζε να επιμελείται μόνη το μακιγιάζ της για τις επίσημες εμφανίσεις της. Επέμενα πάντα στο απλό μακιγιάζ, στα nude νύχια, αλλά σε αντίθεση με το μακιγιάζ της, λάτρευε τα έντονα χρώματα στα ρούχα!

Και ενώ σε γενικές γραμμές έκανε μόνη το μακιγιάζ της υπήρχε μια μέρα το χρόνο που αφηνόταν στα χέρια επαγγελματία μακιγιέρ

Στο νέο της βιβλίο, "The Other Side of the Coin" η Angela Kelly αποκάλυψε ότι η βασίλισσα έκανε το δικό της μακιγιάζ σχεδόν καθημερινά. Αλλά υπήρχε μια φορά κάθε χρόνο όταν η βασίλισσα προσλάμβανε έναν make up artist, και αυτό συνέβαινε όταν εμφανιζόταν στην κάμερα για τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο λόγο της!

Αυτός ο λόγος μαγνητοσκοπούνταν και παιζόταν σε όλα τα κανάλια της Βρετανίας (και όχι μόνο) και για αυτό η 93χρονη ζητούσε... μια εξτρα βοήθεια.
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb