TV ΣΕΙΡΕΣ

Aυτή η αποκάλυψη για το Sex And The City από την... Carrie θα σας σοκάρει

Η σειρά, παρακολουθούσε τις ζωές τεσσάρων γυναικών... Ή μήπως όχι;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aυτή η αποκάλυψη για το Sex And The City από την... Carrie θα σας σοκάρει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Sarah Jessica Parker είναι γνωστή για πολλά πράγματα, αλλά πιο πολύ απ’ όλα τα άλλα για το ρόλο της Carrie που ερμήνευσε στην εμβληματική σειρά «Sex and the City». Η σειρά, παρακολουθούσε τις ζωές της Carrie και των τριών φίλων της, της Miranda, της Samantha και της Charlotte. Ή μήπως όχι;

Η Parker έχει μια θεωρία και η θεωρία της δεν είναι τυχαία. Σε τελική ανάλυση η ίδια ήταν στην καρδιά της σειράς επί έξι σεζόν και δύο ταινίες (και μιας παρολίγον τρίτης). Η ηθοποιός, λοιπόν, λέει ότι οι τρεις κολλητές φίλες της Carrie Bradsaw ίσως να μην υπήρξαν πουθενά αλλού παρά μόνο στη δική της φαντασία…

«Δεν ξέρουμε καν αν η Samantha, η Miranda και η Charlotte ήταν αληθινές», είπε η Πάρκερ και έσπευσε να εξηγήσει τους λόγους. «Σκέφτομαι συχνά ότι η Carrie απλώς τις φαντάστηκε. Η Carrie είναι συγγραφέας. Διηγείται μια ιστορία κάθε εβδομάδα. Πάντα αυτό που βλέπουμε είναι τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά. Πάντα…»

Και συνεχίζει η Πάρκερ: «Όταν η Carrie πήγε στο Παρίσι και άφησε τον υπολογιστή της στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά δεν διηγείται μια ιστορία, αλλά βλέπουμε τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Αν το σκεφτείτε καλά, είναι η μοναδική φορά σε όλη τη σειρά που συμβαίνει αυτό. Έτσι δεν είναι; Ο υπολογιστής της είναι το μέσο, ο αγωγός μέσα από τον οποίο το κοινό μαθαίνει για τη Charlotte, τη Miranda και τη Samantha. Χωρίς αυτόν, οι τρεις τους εξαφανίστηκαν ξαφνικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Sex and the City» τελείωσε το 2004, αλλά παίζεται ξανά και ξανά σε επανάληψη με την ίδια επιτυχία. «Αυτές οι φιλίες, είτε ήταν πραγματικές είτε όχι, όπως απεικονίστηκαν στη σειρά ήταν κάτι παραπάνω από πηγή χαράς, παραπάνω από μια σύνδεση, παραπάνω από σχέσεις: Ήταν μια αναγκαιότητα. Κι εκεί κρύβεται και το μυστικό της επιτυχίας της σειράς», συνεχίζει η Parker: «Το κοινό ταυτίστηκε με αυτές τις φιλίες, είτε επειδή ένοιωθε ήδη έτσι, είτε επειδή ήθελε να νοιώσει έτσι».

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι η σειρά δεν αφορά πλέον τις σημερινές Νεοϋορκέζες, αφού μιλούσε για τη Νέα Υόρκη εκείνης της εποχής.

«Η σειρά μιλάει για γυναίκες μιας συγκεκριμένης κοινωνικής και οικονομικής κατηγορίας και για πολιτικές και οικονομικές συνθήκες που δεν ισχύουν σήμερα», είπε στο News Corp Australia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 615 / position2: 1402
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb