CELEBS

Η Σάρον Στόουν μπορεί καλύτερα στα 61 της

Εντυπωσιακά σeξι στη φωτογράφιση για το περιοδικό «Allure»

Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2019
Η Σάρον Στόουν μπορεί καλύτερα στα 61 της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Allure» και ήταν πολύ αποκαλυπτική, όχι μόνο μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αλλά και στη συνέντευξή της.

«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το "Βασικό Ένστικτο", ο μακιγιέρ μου έβαζε τόσο πολύ μακιγιάζ κάθε μέρα και πήγαινα στο καμαρίνι μου και το αφαιρούσα. Δεν με είχαν αφήσει να πάρω τον make up artist που ήθελα» είπε, τονίζοντας ότι: «Τώρα μου αρέσει το σώμα μου πολύ περισσότερο». «Νομίζω ότι το "Βασικό Ένστικτο" έγινε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε, καθώς εξέφραζε όλους τους φόβους και τις αμφιβολίες της εποχής, αλλά και την αλλαγή στην κατανομή δύναμης ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες» υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι η καλύτερη περίοδος της ζωής της ήταν τα 40, παρά το γεγονός ότι, εκείνη την περίοδο ανάρρωνε από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε το 2001. «Η δεκαετία των 40 ήταν πολύ όμορφη. Αν και δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί τότε, οι γυναίκες που περνούσαν τα 40, δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά στο Χόλιγουντ. Ήμουν μαμά τριών πανέμορφων μικρών αγοριών, ανάρρωνα από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και βρισκόμουν σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του μεγαλύτερου γιου μου. Αλλά υπήρχε κάτι όμορφο σ’ εκείνη την περίοδο, που ήταν γεμάτη προκλήσεις. Και παρά το γεγονός ότι κανένας δεν ήθελε να βγει μαζί μου -κανένας δεν ήθελε να βγει με μια γυναίκα με μικρά παιδιά- ήταν μια περίοδος συμφιλίωσης, αλλαγής και κατανόησης του εαυτού μου. Μια περίοδος μια μεγάλης αλλαγής, στην οποία όμως ήμουν πιο όμορφη από ό,τι υπήρξα ποτέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“People are incredibly unkind. They think if you're beautiful, you must be stupid, you must be shallow. If you're beautiful, we should make you feel small or less. Every person has gifts. And if beauty is one of them, we should accept it and enjoy it.” Link in bio for the full conversation with @sharonstone for Allure’s “End of Anti-Aging” Issue. — #photography by @emmasummerton #makeup by @patidubroff #hair by @giannandreahair #nails by @marisacarmichael #styled by @simonrobins1000 #interview by @dkpergament

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure Magazine (@allure) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 710 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb