CELEB STYLE

5 επικά φορέματα διασήμων γυναικών που έγραψαν ιστορία

Είναι όλα μοναδικά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 επικά φορέματα διασήμων γυναικών που έγραψαν ιστορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την τρομερή δύναμη που έχει ένα ωραίο φόρεμα; Mπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση, στυλ και χαρακτήρα σε οποιαδήποτε γυναίκα! Θυμηθείτε τα παρακάτω υπέροχα φορέματα!

Το φόρεμα της Marilyn Monroe

Το θρυλικό λευκό φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe στο "The Seven Year Itch" είναι ανάμεσα στα πιο διάσημα εδώ και πολύ καιρό, εμπνέοντας τόσο τους αστέρες του Χόλιγουντ όσο και τους σχεδιαστές μόδας. Παρά τον απλό σχεδιασμό του, ένα τέτοιο φόρεμα θα κάνει οποιαδήποτε γυναίκα να φαίνεται κομψή και κομψή.

pinterest

To φόρεμα της Audrey Hepburn

Το εκπληκτικό μαύρο Givenchy φόρεμα που φορούσε η Audrey Hepburn στο "Πρωινό στο Tiffany's" είναι από τα διασημότερα φορέματα στον κόσμο, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, ενώ η ίδια η ηθοποιός έγινε η επιτομή της γοητείας και της κομψότητας. 

pinterest

To Revenge Dress της Diana

Το λεγόμενο "φόρεμα εκδίκησης" της πριγκίπισσας Diana σχεδιάστηκε από την Christina Stambolian. Το φορούσε την ημέρα που ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Κάρολος, παραδέχτηκε πως την απάτησε, στην εθνική τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pinterest

Το φόρεμα της JLO που κανείς δεν περίμενε να βάλει

H Lopez έκανε τα μάτια να γουρλώσουν όταν φόρεσε αυτό το Versace διάφανο φόρεμα στα βραβεία Grammy του 2000. 

pinterest

Φωτιά στα κόκκινα για την Pretty Woman

H Julia Roberts φόρεσε αυτό το υπέροχο ρούχο στην κλασική πλέον ταινία των '90 "Pretty Woman', σχεδιασμένο από την Marilyn Vance-Straker.

pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 545 / position2: 1392
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb