ΣΧΕΣΕΙΣ

«Mε πόσους έχεις πάει;»Τελικά τι πρέπει να απαντήσει μια γυναίκα;

Το ερώτημα που απασχολεί εδώ και γενιές τις γυναίκες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
«Mε πόσους έχεις πάει;»Τελικά τι πρέπει να απαντήσει μια γυναίκα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μια κλασική ερώτηση που ο κόσμος κάνει μεταξύ του και δυστυχώς λειτουργεί διαφορετικά για τις γυναίκες και διαφορετικά για τους άντρες. Ενώ οι γυναίκες κοιτάν να κρύψουν αριθμό παρτενέp, γιατί αλλιώς θα φανούν εύκολες, οι άντρες από την άλλη πρσθέτουν πρόσωπα στη λίστα τους, αφού αυτό θα τους κάνει να φανούν πιο έμπειροι και περπατημένοι στους άλλους.

Καλώς ή κακώς αυτά τα στερεότυπα υπάρχουν, για αυτό και αρκετοί είναι εκείνοι που αποφεύγουν να ρωτήσουν το πρόσωπο με το οποίο βγαίνουν με πόσους συντρόφους έχει βρεθεί.

Στην Ελλάδα δε, υπάρχει και το αστείο με την ατάκα «Έχω πάει με τρεις», σχετικά με το γυναικείο ψέμα που οι άντρες υποστηρίζουν ότι έχουν ακούσει περισσότερο από τις γυναίκες όταν τους κάνουν την επίμαχη ερώτηση. 

Ποια είναι όμως πραγματικά η απάντηση που θα πρέπει να δώσεις σε περίπτωση που κάποιος σε ρωτήσει με πόσους συντρόφους έχεις κοιμηθεί; Μπορεί αυτό να είναι υποκειμενικό θέμα γενικά, αφού η κάθε κοπέλα έχει τη δική της λογική και σκέψη, όμως υπάρχει μια ατάκα που με ουσιαστική σημασία και ειλικρινεία που κουμπώνει τέλεια στην παραπάνω απορία.

Σε εκείνον λοιπόν που θα σε φέρει σε αυτήν τη δύσκολη θέση μπορείς πολύ απλά να απαντήσεις ότι «Δεν έχει καμια απολύτως σημασία». Και αυτό γιατί το παρελθόν δεν έχει καμία σημασία, αλλά και γιατί πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό που μόνο αν εσύ θέλεις μπορείς να μοιραστείς με κάποιον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 542 / position2: 1112
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb