Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Μέσα στο σπίτι της Jessica Alba, αξίας 10 εκατ. δολαρίων

Μοναδικό στυλ, απλότητα και υπέροχα cozy vibes χαρακτηρίζουν τον προσωπικό χώρο της ηθοποιού

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 27, 2019

Η Jessica Alba έχει ένα μοναδικό boho chic στυλ που το βλέπεις να αναδεικνύεται έντονα μέσα στο σπίτι της. Με τη βοήθεια των διακοσμητών Κathleen και Tommy Clements ονειρεύτηκε ένα σπίτι ζεστό και οικογενειακό.

Όπως λένε οι διακοσμητές, η ηθοποιός λατρεύει τα οργανικά υλικά, τα φυσικά στοιχεία, τα οργανικά υφάσματα αλλά και το ξύλο και το μάρμαρο, κάτι που δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν, ακριβώς επειδή η εταιρεία της βασίζεται αποκλειστικά σε προϊόντα που παράγονται με αυτή τη φιλοσοφία. Οργανικά και φυσικά υλικά.

"Θέλαμε ένα μέρος για να βλέπουμε τα παιδιά μας να παίζουν και να μεγαλώνουν", λέει η Jessica Alba.

To ενδιαφέρον είναι πως αυτό το σπίτι το βρήκαν την πρώτη ημέρα της αναζήτησής τους. Η ίδια μάλιστα λέει χαρακτηριστικά ότι μόλις μπήκε και περπάτησε μερικά βήματα, αμέσως κατάλαβε ότι ήταν το ιδανικό!

Ένα ζεστό σαλόνι σε γκρι τόνους με έντονο το στοιχείο του ξύλου, λευκό μπάνιο, πράσινες αποχρώσεις σε τοίχους και πόρτες και κάπως έτσι φτιάχτηκε ένα μοναδικό σπίτι!

Η ανακαίνιση χρειάστηκε 18 μήνες αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει!
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb