ENTERTAINMENT

Σε ποια ελληνική τηλεοπτική εκπομπή θα είναι καλεσμένη η Caitlyn Jenner

Μιλά για πρώτη φορά σε ελληνική εκπομπή

Δημοσίευση ΑΠΡ 02, 2019
Σε ποια ελληνική τηλεοπτική εκπομπή θα είναι καλεσμένη η Caitlyn Jenner

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Caitlyn Jenner, το πιο πολυσυζητημένο μέλος της οικογένειας Kardashian, βρέθηκε στην Ελλάδα και για πρώτη φορά στην Αθήνα με μόνο σκοπό να βρεθεί καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στο It’s Show Time. H συγκλονιστική της εξομολόγηση που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο αναμένεται να γίνει θέμα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

Το πρωί πριν το γύρισμα του σόου του OPEN tv, μαζί με τη σύντροφό της Sophia Hutchins, 23χρονη trans φοιτήτρια που τη συνόδευσε στο ταξίδι της, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το Καλλιμάρμαρο. Η Cailtyn Jenner ήταν φανερά συγκινημένη που βρέθηκε στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς το 1976, ως Bruce Jenner, είχε κερδίσει χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς στο Μόντρεαλ.

Σε μια από τις πιο εξομολογητικές της στιγμές μετά την αποκάλυψή της στην Diane Sawyer το 2015 για την απόφασή της να κάνει επαναπροσδιορισμό φύλου, η Cailtynμίλησε στον Νίκο Κοκλώνη για την περίπλοκη ζωή που έζησε ως παιδί προσπαθώντας να κατανοήσει αυτά που ένιωθε, τη δυσφορία φύλου που πάντοτε αντιμετώπιζε, για τη σχέση της με τα παιδιά της (6 βιολογικά και 4 θετά) και την οικογένειά της την οποία θεωρεί το μεγαλύτερο επίτευγμα στη ζωή της, αλλά και για τη στιγμή που αποφάσισε να πάψει να κρύβεται και να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Όπως τόνισε, το μόνο που δεν ήθελε ήταν να πληγώσει τους αγαπημένους της ανθρώπους, γι’ αυτό και αποφάσισε να μιλήσει χωριστά στον καθένα για τις αποφάσεις της. Όχι πως ήταν κάτι που θα άκουγαν για πρώτη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν, καλεσμένη στο σόου της Ellen Degeneres είχε πει πως στα 21 της είχε δει τον πατριό της ντυμένο γυναίκα, μπαίνοντας απροειδοποίητα στο γκαράζ στο σπίτι –και έπαθε σοκ. Ενώ όταν ήταν μόλις 11 ετών είχε ακούσει τον πατέρα της και τους φίλους να λένε πως ο Bruce Jenner, ο νέος σύζυγος της μαμάς της, ντυνόταν γυναίκα, αλλά τότε δεν είχε δώσει σημασία γιατί θεωρούσε πως ο μπαμπάς της απλά αντιπαθούσε τον πατριό της. Όταν όμως συνέβη το περιστατικό στα 21 της χρόνια το συνέδεσε αμέσως με τα λόγια του πατέρα της.

Η Cailtyn διηγήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη στιγμές από τη ζωή της που δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσει, όπως τα χρόνια που οι παπαράτσι κυνηγούσαν τον Bruce σε κάθε του βήμα, με σκοπό να κάνουν τη μεγάλη αποκάλυψη. Μίλησε στον Νίκο για τις άβολες στιγμές της ως Bruce, όταν τα παιδιά έβλεπαν κατά λάθος τον πατέρα τους να κυκλοφορεί στο σπίτι ντυμένος γυναίκα, για τα επιφανειακά πρωτοσέλιδα σε σκανδαλοθηρικά έντυπα, αλλά και για τη μεγάλη απόφαση να μοιραστεί δημόσια την αλήθεια της και να προχωρήσει στο πρώτο της εξώφυλλο ως Caitlyn στο Vanity Fair ποζάροντας στον φακό της Annie Leibovitz.

Η Caitlyn είπε στον Νίκο την ιστορία πίσω από την επιλογή του νέου της ονόματος (που δεν ξεκινά με K όπως αυτά των κοριτσιών της, αλλά με C) και δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο στα σχόλια του κόσμου και πλήθος διασήμων που την ενθάρρυναν και επιβράβευσαν την απόφαση και το θάρρος της, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια, που είχαν δόσεις hate speech. Toνίζοντας, όμως πως δεν την επηρέασαν ούτε λεπτό, γιατί ως Caitlyn ξυπνά κάθε μέρα πραγματικά ευτυχισμένη.

Η Caitlyn Jenner μίλησε για τον πατέρα της, με τον οποίο δεν πρόλαβε να μοιραστεί την επιλογή της να ζήσει ως γυναίκα, και τις σκέψεις της για το πώς θα αντιμετώπιζε εκείνος την όλη διαδικασία.

Εξήγησε την απόφασή της να αποκτήσει ακτιβιστική δράση, προκειμένου να εκπαιδεύσει σωστά τον κόσμο για το τι βιώνει ένα τρανς άτομο. Η Caitlyn Jenner δεν απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση της με την Sophia Hutchins, την 23χρονη τρανς φοιτήτρια σύντροφό της, η οποία τη συνόδευσε στο ταξίδι της στην Ελλάδα και ήταν μαζί της σε κάθε της βήμα. Μάλιστα, η Sophia ήταν παρούσα στο στούντιο του It’s Show Time κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Caitlyn στον Νίκο Κοκλώνη και παρακολουθούσε συγκινημένη την εξομολόγηση της αγαπημένης της.

H συνέντευξη της Caitlyn Jenner, που θα συζητηθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως, θα προβληθεί στο It’s Show Time αυτό το Σάββατο 6/4 στις 20.00 από τη συχνότητα του OPEN tv.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 354 / position2: 1509
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb