ΒΙΒΛΙΑ

Το ερωτiκό βιβλίο που προβλέπεται ότι θα γίνει το best seller του 2019

Από την συγγραφέα που πούλησε 100 εκατομμύρια αντίτυπα

Το ερωτiκό βιβλίο που προβλέπεται ότι θα γίνει το best seller του 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού έγραψε την σειρά βιβλίων 50 αποχρώσεις που πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και "έβαλε" τις γυναίκες να αναζητούν μαστίγια και άλλα ερwτικά εργαλεία η E.L. Ο James επιστρέφει με ένα καινούργιο βιβλίο. Το επερχόμενο μυθιστόρημά της ονομάζεται The Mister και παρόλο που δεν αφορά τους χαρακτήρες Christian Gray και Anastasia Steele κινείται σε γνωστά μονοπάτια.

Η James περιγράφει το νέο της βιβλίο ως τη "Σταχτοπούτα του 21ου αιώνα", όπου η ιστορία ακολουθεί έναν πλούσιο Βρετανό που ονομάζεται Maxim Trevelyan (γνωστός και ως Mister) και τη γυναίκα που ερωτεύεται την Alessia Demachi.

«Η ζωή ήταν εύκολη για τον Μαξίλ Τρεβελγιάν, με την καλή του εμφάνισή, τις αριστοκρατικές σχέσεις και τα χρήματά του αφού ποτέ δεν χρειάστηκε να δουλέψει και σπάνια κοιμόταν μόνος του. Αλλά όλα αυτά άλλαξαν όταν μετά από μια οικογενειακή τραγωδία κληρονόμησε τον τίτλο ευγενείας, τον πλούτο, τα κτήματα και όλη την ευθύνη που συνεπάγεται ... Αλλά η μεγαλύτερη πρόκλησή του είναι να καταπολεμήσει την επιθυμία του για μια αινιγματική νεαρή γυναίκα που έφτασε πρόσφατα στην Αγγλία έχοντας ένα επικίνδυνο παρελθόν ... Ποια είναι η Alessia Demachi; Και τι την απειλεί; "

Η επίσημη σύνοψη για το μυθιστόρημά θα αφήσει τους οπαδούς του Fifty Shades ευχαριστημένους αφού διαθέτει 1) έναν σέξi και πλούσιο άνδρα, 2) μια γυναίκα με ιδιαίτερη προσωπικότητα 3) σeξ, οπότε για αυτό και αναμένεται να είναι το best seller του 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 704 / position2: 1543
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb