THINK

Μοντέλο δημοσιεύει εικόνες της κακοποίησης της & γίνεται σύμβολο δύναμης

Προσπαθώντας να αφυπνίσει τις υπόλοιπες της γης
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μοντέλο δημοσιεύει εικόνες της κακοποίησης της & γίνεται σύμβολο δύναμης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανέμορφη Estefania Pereira έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφο της, όμως αποφάσισε να μην αφήσει αυτήν την κατάσταση να την πάρει από κάτω και έτσι έκανε κάτι για όλες τις γυναίκες.

Η 27χρονη είναι ένα διάσημο fitness model από την Κολομβία και φυσικά, όπως όλες οι influencers έτσι και αυτή μοιράζεται τα πάντα με το κοινό της μέσα από το Instagram. Όμως οι αναρτήσεις που έκανε λίγες ημέρες πριν, δεν είχαν καμιά σχέση με εκείνες που είχαν συνηθίσει να βλέπουν στον προφίλ της οι χιλιάδες followers της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Gracias por todos esos mensajes tan lindos que me dejaron, yo ya estoy bien, tranquila y feliz, te deseo a ti toda la felicidad del mundo🙌🏻. Acuérdate que la vida es muy corta para vivirla infeliz ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESTEFANIA PEREIRA 🇨🇴 (@stefy__pereir) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Nunca dejes lo tuyo en manos de nadie, toda dependencia implica vulnerabilidad ☝🏻 . A qué horas se duermen? Hablamos?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESTEFANIA PEREIRA 🇨🇴 (@stefy__pereir) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hoy la rutina estuvo dura 🤭 pero se siente un dolorcito delicioso cuando terminas de entrenar🤤🤤 . Las personas que entrenan y lo hacen con pasión saben que más que ver un cuerpo tonificado, están entrenando la mente y su interior🤜🏻 . 4X15-12-10-10 le van subiendo peso. Es un ejercicio difícil, si estás empezando hazlo solo con la barra 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESTEFANIA PEREIRA 🇨🇴 (@stefy__pereir) στις

Αντί για τις σούπερ σeξι πόζες της, αυτήν την φορά οι θαυμαστές της είδαν μια διαφορετική σειρά φωτογραφιών. Η νεαρή αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες με τα τραύματα που έφερε στο σώμα της από την κακοποίηση που δεχόταν από τον πρώην σύντροφο της, με τον οποίον ήταν σε σχέση για μεγάλο διάστημα. Μέσα από αυτήν την κίνηση της, η ίδια δηλώνει ότι θέλει να ενθαρρύνει γυναίκες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο να σταματήσουν να φοβούνται και να βγάλουν από την ζωή τους αυτούς τους ανθρώπους, καθώς και να μην δέχονται γενικά στην βία από τους άντρες και τους συντρόφους τους.

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, το κορμί της Pereira είναι μέσα στις μελανιές και στα σημάδια που μοιάζουν με καψίματα από σβήσιμο τσιγάρου, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία κρατάει τούφες από τα μαλλιά που της έπεφταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, παρέμεινε σε αυτή την άρρωστη σχέση για διάστημα δύο ετών (από όταν ήταν 24 ετών και μέχρι τα 26 της) και ήταν «η πιο θλιβερή περίοδος της ζωής» της. «Ένοιωθα νεκρή μέσα μου αλλά τώρα βλέπω τη ζωή διαφορετικά, αγαπώ και σέβομαι τον εαυτό μου».

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή η άρρωστη σχέση κράτησε 2 ολόκληρα χρόνια και αποτέλεσε την πιο θλιβερή περίοδο της ζωής της, καθώς είχε φτάσει στο σημείο να νιώθει μέσα της νεκρή. Πλέον όμως αυτό έχει αλλάξει και εκείνη αγαπά και σέβεται τον εαυτό της με όλη της τη δύναμη.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη ανάρτηση της προτρέπει όλες τις γυναίκες να μάθουν να εκτιμούν τον εαυτό τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 218 / position2: 9521
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb