ΜΑΛΛΙΑ

4+1 colour trends για τα μαλλιά που θα βλέπεις παντού το 2019

Τα βρήκαμε και σου τα παρουσιάζουμε!

4+1 colour trends για τα μαλλιά που θα βλέπεις παντού το 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα χρονιά ήρθε και μαζί της ήρθαν και οι νέες τάσεις της μόδας. Εκτός όμως από τα ρούχα και τα παπούτσια, πρέπει να ενημερωθείς και για τα colour trends των μαλλιών που πρόκειται να κυριαρχήσουν την φετινή χρονιά.

Εμείς τα ψάξαμε, τα βρήκαμε και σου τα παρουσιάζουμε για να είσαι ενημερωμένη και να δοκιμάσεις τις πιο hot αλλαγές στο τριχωτό της κεφαλής σου, πριν από όλες!

Κοραλί:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Soft Metals - shimmers of copper and rose gold ❤️ . @brazilianbondbuilder #b3disruptors

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugene Balayage & Vivid Hair (@hooliganhair) στις

Πως θα γινόταν να λείπει από αυτήν την λίστα το χρώμα που επέλεξε η Pantone για το 2019; Το κοραλλί θα αποτελέσει μια εναλλακτική του πιο απαλού ροζ που μέχρι τώρα ήταν πολύ στη μόδα για τα μαλλιά. Είναι απαλό, μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και είναι ιδιαίτερο.

 Βρώμικο ξανθό:

Οι ανταύγειες είναι το τέλειο μέσο για να ανοίξεις τα μαλλιά σου, χωρίς να πρέπει να τα βάψεις εξ ολοκλήρου σε νέα απόχρωση. Για τις ξανθές ειδικά, ψάξτε τόνους του χρυσού ή του βρώμικου ξανθού. Έτσι τα μαλλιά θα δείχνουν πιο φωτεινά, ενώ αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος γιατί είναι πολύ φυσικές.

Χάλκινες ανταύγειες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είσαι μελαχρινή κάνε ανταύγειες σε πιο χάλκινες αποχρώσεις, όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις γιατί μετά το αποτέλεσμα δεν θα σε κολακεύει καθόλου.

Λευκό ξανθό:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I woke up this morning feeling a little defeated. Looking back at where I have been and the “success” I’ve had, and then looking forward to where I want to go and feeling so far away from it. After I acknowledged that, I realized that I wasn’t focusing at all on the present... the now... and the joy, happiness and gratitude that comes from the process! So I felt sorry for myself, I cried, I felt it, and then I did something that I did NOT want to do today... work out! 💪🏼 So I worked out, became present in the moment, and I’ve had so much more appreciation for the experience I’m having RIGHT NOW! Therefore able to let my true self come through and not let this self doubt and fear take over! So I encourage you to have some courage. Don’t let fear stop your progress. Do something that scares the shit out of you today, or just do something that you really don’t want to do, and soak in every moment! 🤗 I know I feel about 10 lbs lighter, not from the workout, but from eliminating the stress and fear I was putting on myself!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julianne Hough (@juleshough) στις

Είναι σαν την cool ξαδέρφη της πλατίνας, αλλά πιο μοντέρνα και πιο λευκή. Είναι μια πιο ουδέτερη απόχρωση, σύμφωνα με τους ειδικούς και ταιριάζει περισσότερο στις χλωμές επιδερμίδες.

Μαύρο:

Το χρώμα που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των γυναικών την περασμένη σεζόν, συνεχίζει να είναι ακόμα στην μόδα. Το μαύρο θα σου δώσει την λάμψη που θέλεις και αν και ταιριάζει περισσότερο στις σταρένιες επιδερμίδες, οι ειδικοί σε συμβουλεύουν να χρησιμοποιείς self tan προϊόντα για να δώσεις ένα έξτρα χρώμα στο δέρμα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 246 / position2: 3725
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb