Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Aυτή την εβδομάδα τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους

Κάτι συμβαίνει εκεί ψηλά...


Δημοσίευση ΔΕΚ 10, 2018

Aυτή την εβδομάδα τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους

Aγαπητά αστέρια του ουρανού! Μπορεί κάποια από εσάς να είστε πιο τυχεροί αυτές τις μέρες, αλλά όλα τα ζώδια θα επωφεληθουν από τα άστρα!

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε το μυαλό σας και να ρουφηξετε όλη τη γνώση και τη σοφία που αυτός ο κόσμος έχει να προσφέρει. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια άγρια ​​περιπέτεια και ποτέ να μην ξανακοιτάξετε πίσω σε παλιές ιστορίες. 

Αυτά για τους πολλούς... Πάμε στα τρία τυχερά ζώδια της εβδομάδας.

Λέοντας

Την περασμένη εβδομάδα, ένα νέο φεγγάρι φώτισε το δημιουργικό πέμπτο οίκο σας και ξεκίνησε ηδη η διάθεση για διασκέδαση και ευχαρίστηση! Τώρα δε που τελείωσε και ο ανάδρομος, η ζωή σας είναι απαλλαγμένη από το άγχος και το στρες.

Πείτε "ναι" στις παιχνιδιάρικες ευκαιρίες και αποδείξτε πως είστε εδώ για να διασκεδάσετε!

Σκορπιός 

Όταν θα μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, ο καθένας σταματά ό,τι κάνει για να σας κοιτάξει! Πιθανότατα έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο πρώτο οίκο σας και σας γεμίζει με δώρα αγάπης και αυτοπεποίθησης. Έτσι όλοι θέλουν να είναι γύρω σας!  

Τοξότης

Εξακολουθούν να μένουν λίγες εβδομάδες για να ζήσετε καλύτερες μέρες. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και σας κάνει λίγο τη ζωή δύσκολη αλλά τα αστέρια έχουν πάρει φόρα και δεν αφήνουν και πολλά να σας σταματήσουν! Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε πραγματικά όλα τα εκπληκτικά πράγματα που νιώθετε και σας συμβαίνουν! Προσπαθήστε να ανοίξετε το μυαλό σας, να δοκιμάσετε μια διαφορετική προοπτική και να ζήσετε στα άκρα!
Διαβάστε Ακόμη
Ζώδια Ημέρας Πριν 223 εβδομάδες
Τα ζώδια σήμερα: 10 Δεκεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb