Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Tρολάροντας τα fashion victims: Αγόρασαν πάμφθηνα παπούτσια για χιλιάδες δολάρια

Πώς το μάρκετινγκ έκανε τη δουλειά του καλύτερα από ποτέ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 04, 2018

Tρολάροντας τα fashion victims: Αγόρασαν πάμφθηνα παπούτσια για χιλιάδες δολάρια

Το Payless είναι κατάστημα πολύ οικονομικών υποδημάτων που μπήκε σε ρύθμιση πτώχευσης.

Υπήρχαν καταστήματα Payless σε όλη τη χώρα, αλλά με την άνοδο του διαδικτύου και την αύξηση των e-shops αναγκάστηκαν να κλείσουν περισσότερα από 670 καταστήματα! 

Όμως η Payless θέλησε να κάνει αίσθηση και πάλι κάνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα!

Κατόρθωσε να συγκεντρώσει διάφορους fashion bloggers και Instagrammers  ανοίγοντας μία σικέ boutique στο Λος Άντζελες! Κάνοντας ένα μικρό αναγραμματισμό στο όνομά τους έτσι ώστε να ακούγεται διαφορετικό, λάνσαραν την εταιρεία "Palessi" βάζοντάς τους να πληρώσουν εκατοντάδες δολάρια για παπούτσια που πραγματικά άξιζαν μετά βίας 20 - 40$!

Στα εντυπωσιακά τους εγκαίνια, που φιλοξενήθηκαν σε ένα κατάστημα Armani, οι άνθρωποι ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι με το νέο αυτό "Trend" που η εταιρεία  πούλησε μέσα σε μερικά λεπτά παπούτσια που ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα 3.000 δολάρια.

Αυτοί που δεν καταδέχονταν να κοιτάξουν τα παπούτσια της Payless αναφερόντουσαν στα υποδήματα αυτά λέγοντας πως είναι "σύγχρονα", "κομψά" και "εκλεπτυσμένα", αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν την τύφλα τους από μόδα!

Δείτε το πρόσωπό τους στο παρακάτω βίντεο όταν μαθαίνουν την αλήθεια... 

Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb