Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Καθημερινές συνήθειες που γεμίζουν σπυράκια το πρόσωπό σου

Σταμάτησέ τις τώρα


Δημοσίευση ΔΕΚ 03, 2018

Καθημερινές συνήθειες που γεμίζουν σπυράκια το πρόσωπό σου

Σε γενικές γραμμές τα σπυράκια είναι ένα ζήτημα δερματικής υγείας που οφείλεται σε πολλές αιτίες, από τις ορμονικές σου αλλαγές, τη ψυχολογία σου αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο και οι συνήθειές σου. Τρεις πολύ σημαντικές συνήθειες που καταστρέφουν το δέρμα σου...

Δεν απολυμαίνεις το κινητό σου

Αυτό το κινητό ακούμπησε στο γραφείο, στο τραπεζάκι της καφετέριας, στο πάτωμα, στον καναπέ, στο λεωφορείο, στην τουαλέτα. Και μετά το βάζεις στο πρόσωπό σου όταν πάρεις τηλέφωνο! Καλώς ήρθατε μικρόβια!

Αγγίζεις συνέχεια το πρόσωπό σου

Μπορεί να το κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις όμως όσο αγγίζεις το πρόσωπό σου με τα βρώμικά σου χέρια, που έχουν αγγίξει τις χειρολαβές στα ΜΜΜ και τα χερούλια κάθε πόρτας στη δουλειά και έπειτα απλώς αγγίζεις το πηγούνι ή το μέτωπό σου, έφερες με τα ίδια σου τα χέρια όλα τα μικρόβια επάνω σου.

Δεν καθαρίζεις συχνά τα πινέλα του μακιγιάζ σου

Ξέρεις ότι τα εργαλεία ομορφιάς είναι πηγή μικροβίων ακόμα και μυκήτων, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση στην επιδερμίδα; Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος, πόσο μάλλον όταν έχεις και πρόβλημα ακμής.
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 188 εβδομάδες
Τα λάθη που κάνεις και χειροτερεύεις την ακμή σου
Οι συνήθειες που θα πρέπει να αλλάξεις για να έχεις καθαρό δέρμα
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb