Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Το dance work out που λατρεύουν οι διάσημοι και θα σε ξετρελάνει!

Γυμνάσου σαν μια πραγματική star


Δημοσίευση ΝΟE 30, 2018

Το dance work out που λατρεύουν οι διάσημοι και θα σε ξετρελάνει!

Το γυμναστήριο δεν είναι το αγαπημένο μέρος πολλών γυναικών, παρά το γεγονός ότι όλες θέλουν να έχουν ένα όμορφο σώμα που να μπορούν να χαίρονται και να καμαρώνουν για αυτό.

Αν ανήκεις σε εκείνες που δεν αντέχουν κλεισμένες στους 4 τοίχους, κάνοντας όργανα ή τα κλασικά προγράμματα που προσφέρει ένα γυμναστήριο, τότε σου έχουμε την τέλεια λύση!

Κάνε χώρο στο σαλόνι σου και κάλεσε και τις κολλητές σου αν θέλεις. Φορέστε όλες τα αθλητικά σας και ετοιμαστείτε να εκτελέσετε το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο μάλιστα λατρεύουν και πολλοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη.

Η προπονήτρια Simone θα σου δείξει το πως να καις θερμίδες και να ταυτόχρονα να διασκεδάζεις, με το απόλυτο χορευτικό work out, στο οποίο μάλιστα ορκίζεται και η Jennifer Garner. Και η διάρκεια του είναι μόλις 30 λεπτά.

Απλώς βάλε το βίντεο να παίζει και ξεκίνα να ακολουθείς τις οδηγίες του. Μόλις τελειώσεις, το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί για το δώρο που του έκανες.

Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb