ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DIY λεύκανση που θα κάνει τα δόντια σου να αστράφτουν μέχρι τα Χριστούγεννα

Με υλικά που μπορείς να βρεις σε όλα τα super market

Η DIY λεύκανση που θα κάνει τα δόντια σου να αστράφτουν μέχρι τα Χριστούγεννα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λευκό χαμόγελο είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλει όλος ο κόσμος, όμως τα δόντια είτε από φυσικού τους, είτε λόγω παραγόντων όπως το χρώμα από τις τροφές και τα ποτά ή το κάπνισμα αποκτούν ένα πιο κίτρινο χρώμα, για αυτό και πολλοί είναι εκείνοι που δεν διστάζουν να πληρώσουν αδρά τον οδοντίατρο τους για να τους κάνει λεύκανση.

Αν και εσύ θέλεις να κάνεις τα δόντια σου ακόμα πιο λευκά, δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία στον οδοντίατρο σου, καθώς σου έχουμε την απόλυτη DIY συνταγή για να λευκάνεις τα δόντια σου και μάλιστα να εκπλήξεις τους πάντες με το λαμπερό σου χαμόγελο τα Χριστούγεννα.

Δες τα υλικά που θα χρειαστείς εδώ:

  • 2 κ.σ. Έλαιο καρύδας
  • 1/4 κ.γλ. Ενεργό άνθρακα
  • 1/4 κ.γλ. Μαγειρική σόδα
  • Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας
  • 1 μπολάκι
  • 1 κουτάλι
  • 1 μικρό άδειο βαζάκι

Για την παρασκευή του θαυματουργού μίγματος:

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολάκι και ρίξε το μείγμα στο βαζάκι σου

Ο τρόπος χρήσης του:

Πάρε 1/2 κουταλιά από το μίγμα και τρίψε το στα δόντια σου με το δάχτυλο.Ιδανικά, θα πρέπει να απλώσεις το μίγμα στα δόντια σου και να το αφήσεις να δράσει για 20 λεπτά.Έπειτα ξέπλυνε καλά το στόμα σου και φρόντισε να επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία μια φορά την εβδομάδα.

Πρόσεξε όμως, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς συνέχεια το μίγμα. Αφού το δοκιμάσεις για ένα μήνα, στη συνέχεια θα πρέπει να διατηρήσεις το λευκό σου χαμόγελο με μια καλή οδοντόκρεμ Κι πλύσεις με αλατόνερο. Μπορεί η μαγειρική σόδα και ο ενεργός άνθρακας να είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την λεύκανση των δοντιών σου, δεν κάνει όμως να τα χρησιμποιείς καθημερινά.

Και μια έξτρα συμβουλή: Διακόσμησε το βαζάκι σου με μια ωραία κορδέλα και χάρισε το στην κολλητή σου για τι γιορτές. Έτσι θα λάμψετε και οι δυο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 361 / position2: 1778
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb