ΔΙΑΤΡΟΦΗ

5+1 τρόποι για να μείνεις αδύνατη μέχρι τις γιορτές χωρίς να πεινάσεις

Απλές συμβουλές που θα σε κάνουν να μείνεις στο ιδανικό σου βάρος

5+1 τρόποι για να μείνεις αδύνατη μέχρι τις γιορτές χωρίς να πεινάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Χριστουγέννα όλοι ξέρουν ότι είναι μια περίοδος φαγητού όπου ο περισσότερος κόσμος παίρνει κιλά. Το θέμα είναι όμως, πριν φας και πάρεις τα κιλά να μπορέσεις πιο πριν να διατηρηθείς στο βάρος που θέλεις, ώστε και να κάνεις καυτές εμφανίσεις και να έχεις χώρο για να φας όσο θέλεις.

Το πως θα το πετύχεις θα στο αποκαλύψουμε εμείς! Να ξέρεις πάντως πως δεν χρειάζεσαι ούτε εξαντλητικές δίαιτες, ούτε να ξεθεώνεσαι στην γυμναστική. Διάβασε πως θα πετύχεις τον στόχο της διατήρησης του ιδανικού σου βάρους, παρακάτω.

Περπάτα:

Ξεκίνα να περπατάς όσο πιο πολύ μπορείς. Ιδανικά ένα γρήγορο βάδην των 20 λεπτών κάθε μέρα θα σε κάνει κορμάρα, αφού και θα κάψεις λίπος και θα σφίξεις.

Τρώγε ελαφριά το βράδυ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια σαλάτα, ένα γιαούρτι, ένα τοστ ειναι μερικές από τις πιο καλές προτάσεις ελαφριών βραδινών γευμάτων. Θα παρατηρήσεις ότι κάθε μέρα θα ξυπνάς και πιο ξεφούσκωτη.

Μην παραλείπεις τα ενδοιάμεσα:

Φάε μια μπάρα δημητριακών ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημεριανό σου ή φάε 2-3 φρούτα και κάνε το ίδιο και το απόγευμα, πριν το βραδινό. Δώσε στον μεταβολισμό σου τροφή για να κάψει.

Φάε γλυκά αλλά μετρημένα:

Μπορείς να πίνεις ένα αναψυκτικό την εβδομάδα ή να τρως ένα γλυκό που σου αρέσει. Αν όμως το κάνεις περισσότερες φορές τότε θα πάρεις βάρο.

Πιες πολύ νερό:

Θα σε αποτοξινώσει, θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει και φυσικά θα μειώσει τις ανούσιες λιγούρες σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 314 / position2: 792
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb