Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Πώς η πανσέληνος θα επηρεάσει τη ψυχολογία σου αυτή την Παρασκευή

Και Black Friday και Full Moon και ανάδρομος Ερμής


Δημοσίευση ΝΟE 22, 2018

Πώς η πανσέληνος θα επηρεάσει τη ψυχολογία σου αυτή την Παρασκευή

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα Ελλάδας 07:39 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Νοεμβρίου, αυτή την φορά από το A΄δεκαήμερο των Διδύμων. Aυτές τις μέρες όμως θα έχουμε και άλλα πράγματα να μας τυραννάνε. Και Black Friday και Full Moon και ανάδρομο Ερμή!

Λες και η ζωή μας δεν ήταν αρκετά χαοτική, ο ανάδρομος Ερμής (έως τις 5/12) θα συνεργαστεί με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας, των ονείρων και της μυθοπλασίας. Κανένας πλανήτης δεν τσακίζει τη σιγουριά και δεν κάνει την κρίση σας να αμφισβητείται με τον τρόπο που κάνει ο Ποσειδώνας, γι 'αυτό φροντίστε να μην προβάλλετε όλα τα τρελά συναισθήματα και τις υποψίες που θα προκύψουν στον καημένο σύντροφό σας!

Εντωμεταξύ έχουμε και Black Friday! Να περιμένεις να δεις ανθρώπους που έχουν φτάσει στα όριά του, εκτός ελέγχου συμπεριφορές και υπερβολές. Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας, του προγραμματισμού και της γνωστικής λειτουργίας είναι ανάδρομος, κανείς από εμάς δεν σκέφτεται λογικά! 
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb