Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Οι συνήθειες που πρέπει να κόψεις αμέσως όταν λούζεις τα βαμμένα σου μαλλιά

Προστάτευσε τα!


Δημοσίευση ΝΟE 20, 2018

Οι συνήθειες που πρέπει να κόψεις αμέσως όταν λούζεις τα βαμμένα σου μαλλιά

Τα βαμμένα μαλλιά αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους και αυτό είναι γνωστό, για αυτό και πρέπει να τους φέρεσαι αντίστοιχα αν θέλεις να τα προστατέψεις και νο βοηθήσεις το χρώμα τους να διατηρηθεί. 

Πέραν όμως από τα προϊόντα και τις συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για να τα προστατεύσεις, υπάρχουν και ορισμένα λάθη που κάνεις κατά το λούσιμο τους και που θα πρέπει να σταματήσεις άμεσα.

Διάβασε τα παρακάτω!

Μην λούζεσαι με όποιο σαμπουάν βρεθεί στα χέρια σου

Σταμάτα να επιλέγεις σαμπουάν τυχαία, επειδή π.χ. σου άρεσε το άρωμα του ή ήταν το πιο φθηνό. Έχεις βαμμένα μαλλιά και για αυτό πρέπει να παίρνεις σαμπουάν που είναι για αυτόν ακριβώς τον σκόπο.

Κόψε το συνεχές λούσιμο

Ναι, μπορεί να μην νιώθεις καλά με αυτό όμως όσο πιο συχνά λούζεσαι, τόσο περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σου θα ξεβάφει.

Σταμάτα να λούζεσαι με καυτό νερό

Το καυτό νερό είναι ότι χειρότερο για την τρίχα και τα βαμμένα μαλλιά. Ξεκίνα να λούζεσαι με χλιαρό νερό και να ξεπλένεις τα μαλλιά σου με κρύο, για όσο αντέχεις.

Ξεκίνα να λούζεσαι στην αρχή του μπάνιου

Λούσε τα μαλλιά σου μόλις μπεις για μπάνιο και μετά βάλε τις μάσκες και τα conditioner σου και κάνε ότι άλλο συνηθίζεις στο μπάνιο σου. Αφού τελειώσεις, ξέπλυνε και τα μαλλιά σου.
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb