Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Το σημάδι που θα σου δείξει πως ακριβώς να κάνεις την χωρίστρα σου

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο


Δημοσίευση ΝΟE 01, 2018

Το σημάδι που θα σου δείξει πως ακριβώς να κάνεις την χωρίστρα σου

Το θέμα της χωρίστρας είναι πολύ πιο απλό από όσο νομίζεις, ειδικά δε αν λάβεις υπόψη σου τα σημάδια που θα σου δείξουν το πως σου ταιριάζει να την κάνεις για να τονίσεις τις γωνίες και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να δείχνεις ακόμα πιο όμορφη.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να μάθεις πως θα κάνεις την κατάλληλη για εσένα χωρίστρα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του πρόσωπο σου. Δώσε βάση στα σημάδια και δεν θα πέσεις ποτέ έξω!

  • Χωρίστρα στο πλάι:

Είναι η χωρίστρα που ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα. Το ιδανικό σημείο για να κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι είναι στο ύψος του σημείου που ξεκινάει το τόξο του φρυδιού σου. Αν πάλι θέλεις να την φέρεις πιο μπροστά, μπορείς να την ξεκινήσεις από το ύψος του σημείου που ξεκινά το φρύδι σου. 

Μην ξεχάσεις να την κάνεις από το καλό σου προφίλ για να το τονίσεις, ενώ μπορείς να της αλλάζεις πλευρά όποτε θέλεις.

  • Χωρίστρα στη μέση:

Είναι λίγο πιο ιδιαίτερη, καθώς τονίζει πολύ τις ασυμμετρίες στο πρόσωπο και τις έντονες γωνίες του, αλλά εξίσου πολύ τονίζει και τα μακρόστενα πρόσωπα. Προκειμένου να αποφύγεις αυτό το θέμα, ξεκίνα λίγο περισσότερο από το πλάι, είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά της μύτης σου και έτσι θα πετύχεις ένα καλύτερο γεωμετρικό αποτέλεσμα.

 
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb