ENTERTAINMENT

Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή «εισβάλει» στο Τατουάζ

Έτοιμος να προσπαθήσει και στην υποκριτική

Δημοσίευση ΟΚΤ 30, 2018
Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή «εισβάλει» στο Τατουάζ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο τραγούδι. Ωστόσο δεν είναι η μόνη καλλιτεχνική του ανησυχία. Όπως φαίνεται είναι έτοιμος να προσπαθήσει και στην υποκριτική.

Όπως φαίνεται ο Ανδρέας Γεωργίου και η ομάδα του αρκέσκεται να δοκιμάζει νέους ανθρώπους στον χώρο της υποκριτικής και να δίνει τις δικές του ευκαιρίες. Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί και άμεσα στο Τατουάζ!

Ο λόγος για το γιο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη. Ο Χριστόφορος Βλαχάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μπαίνει στο καστ του «Τατουάζ». Την αποκάλυψη φαίνεται ότι έκανε ο δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου μέσω InstaStory. Ο 18χρονος έχει γίνει γνωστός με το ψευδώνυμο «Christopher Vee» και μέχρι πρότινος ζούσε μόνιμα με τη μητέρα του στην Αμερική.

Ο Χριστόφορος, ως παιδί τργουδιστών, δεν θα μπορούσε παρά να κληρονομήσει το ταλέντο των γονιών του στη μουσική, με την οποία ασχολείται. Παίζει κιθάρα και τραγουδάει, ενώ είναι μέλος της μπάντας Dreamless.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 174 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb