Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Double Mascara: Το απόλυτο κόλπο των make up artists για τεράστιες βλεφαρίδες

Κάν'το όπως οι επαγγελματίες και κέρδισε τις εντυπώσεις!


Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2018

Double Mascara: Το απόλυτο κόλπο των make up artists για τεράστιες βλεφαρίδες

Ένα από τα βασικότερα προϊόντα στο μακιγιάζ είναι το mascara και εννοείται πως μπορείς να καταλάβεις τον λόγο, αφού δίνει άλλη ένταση και γοητεία στα μάτια, μεγαλώνοντας και δείχνοντας πιο πυκνές τις βλεφαρίδες.

Πως όμως μπορείς να επιτύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα και να κάνεις ακαταμάχητο το βλέμμα σου, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε πανάκριβα mascara ή ψεύτικες βλεφαρίδες; Οι make up artists μοιράζονται τις πολύτιμες γνώσεις τους μαζί σου και σου δείχνουν τον τρόπο, ο οποίος ακούει στο όνομα Double Mascara.

Το πως ακριβώς θα τον εφαρμόσεις, θα το διαβάσεις παρακάτω!

Για φυσικό αποτέλεσμα

Θα ξεκινήσεις περνώντας τις πάνω βλεφαρίδες σου με μαύρο mascara, το οποίο θα δώσει ένταση και τις κάτω, με καφέ mascara που θα δώσει έναν πιο γλυκό και φυσικό τόνο.

Για την τέλεια καμπύλη

Το μυστικό για αυτό το αποτέλεσμα είναι η χρήση δυο mascara. Στην αρχή θα περάσεις μια στρώση από αδιάβροχο και μετά μια στρώσει από κανονικό. Με αυτόν τον τρόπο θα δεις τις βλεφαρίδες σου να διατηρούν για αρκετό χρονικό διάστημα την καμπύλη τους.

Για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Εννοείται ότι για αυτό το αποτέλεσμα θα χρησιμοποιήσεις το λατρεμένο και κλασικό μαύρο mascara, όμως στο τέλος θα περάσεις μια στρώση σε μπορντό χρώμα μόνο τις άκρες των βλεφαρίδων σου. Αυτή η αλλαγή στις αποχρώσεις θα κάνει τους πάντες να σε κοιτούν στα μάτια.

 

 
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb