Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Τα απόλυτα φθινοπωρινά αρώματα σε περιμένουν να τα γνωρίσεις!

Αυτές είναι οι κορυφαίες μυρωδιές για τη σεζόν που διανύουμε


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2018

Τα απόλυτα φθινοπωρινά αρώματα σε περιμένουν να τα γνωρίσεις!

Ωραίο ήταν το καλοκαίρι, με τις μυρωδιές της καρύδας και των εξωτικών λουλουδιών, που μαζί με το θαλασσινό αεράκι αποτελούν βασικό στοιχεία των αναμνήσεων της εποχής αυτής. Πλέον όμως, περάσαμε στο φθινόπωρο και ήρθε η στιγμή να αλλάξουν και οι μυρωδιές που το συνθέτουν.

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε, δοκιμάσαμε και σου παρουσιάζουμε 5 από τα πιο ιδιαίτερα αρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν και εσύ δεν έχεις παρά να τα αναζητήσεις και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά αναλυτικά!

Amo Ferragamo Eau De Parfum - Salvatore Ferragamo: Για εσένα που σου αρέσει η μυρωδιά της βανίλιας και γενικά τα ζεστά και γλυκά αρώματα.

Women Eau de Parfum Spray - Calvin Klein: Ένα διακριτικό και γλυκό άρωμα για να το φοράς καθημερινά.

Joy by Dior - Dior: Το νέο άρωμα του διάσημου οίκου, είναι δροσερό και ευχάριστο και θα ανανεώσει την καθημερινότητα σου.

Lost Cherry Eau de Parfum - Tom Ford: Ένα αισθησιακό άρωμα, γλυκό και ιδιαιτέρως φρουτώδες, για εσένα που θέλεις κάτι πιο έντονο.

Bloom Nettari di Fiore - Gucci: Ένα νέο, λουλουδάτο άρωμα, ελαφρύ και κατάλληλο για να εμποτίσει τις φθηνοπωρινές σου περιπέτειες.
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb