ΤΑΙΝΙΕΣ

4 ταινίες που θα φτιάξουν τέλεια ατμόσφαιρα για σeξ

Κλασικές ταινίες που ξέρουν το δρόμο για το κρεβάτι
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4 ταινίες που θα φτιάξουν τέλεια ατμόσφαιρα για σeξ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H τέλεια αρχή για ένα καuτό βράδυ!

Mulholland Drive

Μπορεί να χαωθείς, μπορεί να μην καταλάβεις ακριβώς που το πήγε ο σκηνοθέτης, αλλά έχουν κάτι τα έργα του David Lynch που σε κρατούν αιχμάλωτο. Μια όμορφη νεαρή γυναίκα γλιτώνει από ένα τροχαίο ατύχημα, αλλά χάνει εντελώς τη μνήμη της. Χαμένη στο Λος Άντζελες, μπαίνει κρυφά σε ένα σπίτι, όπου στη συνέχεια την ανακαλύπτει η Μπέτι, μια νεαρή ηθοποιός η οποία έρχεται να βρει την τύχη της στο Χόλιγουντ. Με τη βοήθεια της Μπέτι, αναζητά το χαμένο της παρελθόν.

Αγρια ορχιδέα

Η Έμιλι, μια πανέμορφη νεαρή δικηγόρος, ταξιδεύει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να βοηθήσει την μεσίτρια Κλόντια Λέιρον να κλείσουν μια συμφωνία εκατομμυρίων δολαρίων. Εκεί θα γνωρίσει τον Γουίλερ, πρώην εραστή της Κλόντια. Θα οδηγηθεί σε σκοτεινά μονοπάτια που θα απελευθερώσουν τις πιο κρυφές της επιθυμίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eννιάμιση Εβδομάδες

Κάτι έχουν τα 90s και τα 80s που δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στις ταινίες. Η Ελίζαμπεθ εργάζεται σε μία γκαλερί στην Νέα Υόρκη. Γνωρίζει και συνάπτει μία παθιασμένη σχέση με τον Τζον, έναν γοητευτικό χρηματιστή. Ο Τζον παρασέρνει την Ελίζαμπεθ σε ερωτικά παιχνίδια και πειραματισμούς, που αυτή πρόθυμα ακολουθεί...

Τα μαύρα φεγγάρια του Έρωτα

Πώς να ξεφύγει κανείς από τη μονοτονία της ζωής μιας μονογαμικής σχέσης; Ανάγοντας τον έρωτα σε ειδωλολατρία, καταφεύγοντας στα βίτσια ή καταστρέφοντας, αφανίζοντας σιγά-σιγά το σύντροφό του. Ειδικά για αυτή την ταινία έχουμε κάνει ειδική μνεία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 125 / position2: 1071
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb