ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Greek Lover, oι τσάντες που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά

You gotta love them
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Greek Lover, oι τσάντες που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μίνιμαλ αλλά και δυναμική, σύγχρονη αλλά και με όνομα που θυμίζει παρελθόν. Οι τσάντες GRKLVR, είναι για εμάς ό,τι πιο όμορφο είδαμε τελευταία! Δεν γίνεται να μην τις επιθυμήσεις βαθιά, όπως έναν μεγάλο έρωτα!

Μιλήσαμε με την Bασιλική Ναλμπαντάκη, το μυαλό και την καρδιά πίσω από το νέο brand που θα κατακτήσει τις γυναικείες καρδιές, σαν αυθεντικός Έλληνας εραστής :)

"Η GreekLover ως ιδέα είναι μια παλιά μου επιθυμία, που υλοποιείται τον τελευταίο χρόνο! Πέρα απο τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και στηρίζουν την προσπάθεια μου, ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιος άλλος πίσω από αυτό"

Όλα γίνονται με προσωπική εργασία σε ένα μικρο ατελιέ που έχει διαμορφωθει μεσα στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Το concept της Greeklover στηρίζεται αποκλειστικά στο δέρμα που συνδέεται με την Ελλάδα, θέλησα να δώσω μια καθαρή γραμμή, με ενα πρωτοποριακό σχεδιασμό που να δημιουργεί μια αντιπαράθεση αναμεσά στην παράδοση και στην σύγχρονη απλή αισθητική χρησιμοποιώντας μόνο ένα κομμάτι δέρμα χωρίς ραφή".

Πώς προέκυψε το όνομα;

Στην διαδικασία εύρεσης του ονόματος έκανα μια ερώτηση στον εαυτό μου:

"ARE YOU A GREEK LOVER?" και ήρθε η απάντηση που έψαχνα!


Είναι εύκολο κάποιος σχεδιαστής να βρει το κοινό του και να πετύχει στην εποχή μας στην Ελλάδα;

Δεν είναι εύκολο ούτε όμως ακατόρθωτο. Πιστεύω στην νέα φιλοσοφία που επαναπροσδιορίζει την παραγωγή, όπου η ποιότητα είναι πάνω από την ποσότητα και ο σχεδιασμός του προιόντος είναι σχολαστικά σκεπτόμενος και ερευνημένος προκειμένου να δημιουργηθεί ένα χρήσιμο προιόν με ταυτότητα που να μπορέσει να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα και να βρει το κοινό του.

Κάνε like στο Fb Page και στο Instagram

Πώς φτιάχνεται μια αυθεντική GRK LVR τσάντα;

Κάθε κομμάτι της συλλογής μου είναι κατασκευασμένο με το χέρι από τη αρχή μέχρι το τέλος. Για κάθε δερμάτινη τσάντα χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας και ελληνικής προελεύσεως δέρμα τύπου βακέτα και κάποια στερεά υλικά.Για την κατασκευή κάθε τσάντας αρχικά απαιτείται ο ειδικός σχεδιασμός και ακολουθείται από μια παραδοσιακή χειροτεχνία με μια κοπή ακριβείας και έπειτα η χειροκίνητη συναρμολόγησή της. Κάθε δερμάτινη τσάντα αποτελεί ένα μοναδικό 100% χειροποίητο προϊόν φτιαγμένο με πάθος.

|| GRKLVR || Greeklover
|| Made by Hand
|| Made in Greece
|| Made for Lovers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 222 / position2: 1065
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb