Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Η Μουσουλμάνα beauty vlogger που θα λατρέψεις!

Όμορφη, έξυπνη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και στυλ, αποτελεί πρότυπο γυναίκας για όλες!

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 26, 2018

Η Μουσουλμάνα beauty vlogger που θα λατρέψεις!

Η Habiba Da Silva δεν είναι η κλασσική beauty vlogger που έχεις στο μυαλό σου, καθώς η 23χρονη influencer, η οποία μένει στο Μπίρμινγχαμ και φτιάχνει βίντεο μέσα στο δωμάτιο της, χρησιμοποιεί το κανάλι της για να προωθήσει και να υμνήσει την πολυπολιτισμικότητα και την ποικιλομορφία στον κόσμο.

My brazilian side coming throughhh 🇧🇷👳🏽‍♀️❤️ Ankara wrap: @taisa_bella all the way from 🇳🇬 #habibadasilva

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HABIBA DA SILVA (@lifelongpercussion) στις

Πριν από δυο χρόνια, το 2016, η νεαρή Λιβανέζα κυκλοφόρησε μια σειρά από hijab, η οποία ξεπούλησε αμέσως, με το όνομα Skin, ενώ σήμερα μετρά περισσότερους από 1.5 εκατομμύρια followers στο κανάλι της και περισσότερους από 760.000 στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της, ξεκίνησε να βάφεται στα 18 της, διότι πιο πριν αυτό ήταν απαγορευμένο και μιας και ήταν πάντα καλλιτεχνική φύση, έκανε τα δικά της κόλπα στο μακιγιάζ. Έμπνευση της ήταν οι θείες της και η δεκαετία του '90, στην χώρα της, το Λίβανο. Σήμερα, αναφέρει ό,τι οι vloggers που θαυμάζει είναι οι NikkieTutorial και Patricia Bright.

Τα βίντεο στο You Tube ξεκίνησε να τα κάνει μετά από απαίτηση του κόσμου που παρακολουθούσε το blog της και της ζητούσε συνεχώς να κάνει βίντεο ομορφιάς και αν και είχε άγχος στην αρχή, τόσο οι δικοί της άνθρωποι, όσο και ο υπόλοιπος κόσμος την βοήθησαν να το ξεπεράσει και να συνεχίσει την καλή δουλειά.

AMOR available at habibadasilva.com 🥀 #habibadasilvaSKINII

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HABIBA DA SILVA (@lifelongpercussion) στις

Επιπλέον, το ό,τι δεν υπήρχε κάποια vlogger με hijab, η οποία να μιλά ανοιχτα για τον εαυτό και την θρησκεία της, της έδωσε ένα κίνητρο για να βγάλει προς τα έξω την φύση της και να εκπροσωπήσει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, που πρωτύτερα δεν είχε κάποιον να μιλήσει εκ μέρους του.

We are now live! Click on the link in our bio or simply search habibadasilva.com I’m SOOO excited for you to get a hold of these beauties, we know you’re gonna LOVE them. 💗 I couldn’t have made this campaign possible without our talented team: Makeup by @mabellemakeover & @immaculatebeaut Hijab styling @humairawaza Outfit styling @adam_virdi Photography @Wwags BTS photography/videography: @maryamwb #habibadasilvaSKINII

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HABIBA DA SILVA (@lifelongpercussion) στις

Η Habiba αναφέρει επίσης ό,τι έχει παρατηρήσει μεγάλη αλλαγή στο πως οι εταιρείες καλλυντικών αντιμετωπίζουν τις Μουσουλμάνες, καθώς και ό,τι μπορεί μεν να προσπαθούν τώρα να τις προσεγγίσουν περισσότερο, ο λόγος που το κάνουν όμως είναι επειδή η hijab έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο μόδα, οπότε ο σκοπός τους είναι καθαρά εμπορικός. Χρειάζονται περισσότερες hijab και καμπάνιες ώστε ο κόσμος να πιάσει το νόημα της αποδοχής και της διαφορετικότητας, ώστε να μπορεί να υπάρχει ουσιαστική ισότητα, κατά τα λεγόμενα της.

Σχετικά με τη συλλογή της με τις hijab, δηλώνει ό,τι ήταν ένα βήμα που σκεφτόταν καιρό να κάνει, μιας και είναι παθιασμένη με το θέμα του πολιτισμού και της πολιτιστικής ταυτότητας, όμως δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα για να το κάνει, μέχρι και το 2016, όπου το όνειρο της έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα δεν περίμενε ό,τι αυτό θα είχε τόση επιτυχία και νιώθει πολύ περήφανη, που κατάφερε να κάνει ένα σύμβολο της παράδοσης, αντίστοιχα μέρος της μόδας και της ομορφιάς.

Hey there 👋🏼 there’s a new video on my channel and a poll on my insta story I’d like you to vote in! Sending you all lots of cyber hugs and love on this cold Thursday night ❤️ Styled & photographed by @adam_virdi #habibadasilva

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HABIBA DA SILVA (@lifelongpercussion) στις

Για εκείνους που θέλουν να κάνουν το δικό τους κανάλι στο You Tube, η νεαρή vlogger τους συμβουλεύει να μην το σκεφτούν πολύ και να το κάνουν καθαρά από πάθος και όχι περιμένοντας χρήματα και δόξα. 

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια, η Habiba λέει ό,τι θα κυκλοφορήσει μια δεύτερη σειρά hijab, με το όνομα Skin II, οι οποίες θα αποτελούνται από καλύτερα υφάσματα και θα έχουν πολλές αποχρώσεις, ενώ γενικά, θα ήθελε κάποια στιγμή να ασχοληθεί και με τον τομέα των αρωμάτων, μιας και είναι κάτι που της αρέσει εξίσου πάρα πολύ.
Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb