Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Tεχνολογικές δεξιότητες που πρέπει να έχεις σήμερα

Από τα πιο βασικά ως τα πιο σύνθετα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2018

Tεχνολογικές δεξιότητες που πρέπει να έχεις σήμερα

Σήμερα, δεν υπάρχει πεδίο - από την ομορφιά, ως την τέχνη ή τη μουσική - που δεν επηρεάζεται από την τεχνολογία με κάποιο σημαντικό και καθοριστικό τρόπο.

Επειδή η τεχνολογία έχει γίνει απαραίτητη στη ζωή μας, αξίζει να σκεφτούμε τις τεχνολογικές δεξιότητες που χρειάζονται σε κάθε δουλειά.

Ακόμη και αν δεν σκοπεύετε ποτέ να υποβάλετε αίτηση για δουλειά στη Silicon Valley, γνωρίζοντας μερικά βασικά πράγματα, θα σας δώσει μια πιο σφαιρική γνώση, θα βελτιώσει τη δουλειά σας και θα σας κάνει έναν πολύτιμο εργαζόμενο στον επιλεγμένο τομέα σας.

Κατανοήστε τι σημαίνει κώδικας

Ίσως να μην χρειάζεται να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες του πώς να γράφετε κώδικα, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβετε πώς στήνεται ένα σάιτ, και τι είναι τελοσπάντων ο κώδικας δεδομένου ότι είναι το θεμέλιο των εφαρμογών και των προϊόντων με τα οποία αλληλεπιδράτε καθημερινά .

Ο κώδικας γραφής είναι βασικά το να βάζεις μαζί τα κομμάτια ενός παζλ. Καλό course είναι αυτό εδώ (κάντε κλικ)

Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα σωστά

Υπάρχει ένα κοινό θέμα μεταξύ των επιτυχημένων επιχειρηματιών που πετυχαίνουν - Ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα, τα στοιχεία της δουλειάς τους, τα στατιστικά, τα νούμερα. Πρέπει να γνωρίζετε ποια δεδομένα αναζητάτε και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Μπορεί να αφορούν δημογραφικά στοιχεία, μπορεί πωλήσεις, μπορεί ακόμη και κάτι άλλο! Για να μάθετε μερικά από τα βασικά στοιχεία των αναλύσεων δεδομένων, δοκιμάστε να παρακολουθήσετε μια ηλεκτρονική σειρά μαθημάτων Excel.

Να γνωρίζετε καλά τα social media και τρόπους διαφήμισης μέσω αυτών

Είναι τα τελευταία χρόνια που όλα γίνονται μέσω Facebook, Instagram, Twitter. Κάθε τόσο μια νέα πλατφόρμα ξεπετιέται, και χρησιμοποιείται για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικούς τρόπους. Μάθετε πώς μπορεί να χρησιμεύσει στη δουλειά σας ή σε εσάς, δείτε πώς γίνονται οι διαφημίσεις, μάθετε να διαβάζετε τα στατιστικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ένα course και εδώ δωρεάν, από τη Google!

Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb