ΜΟΔΑ

Όσα αποκάλυψαν οι πωλήτριες του πολυκαταστήματος Forever 21

Ένας μικρός ναός ρούχων για τα νεαρά κορίτσια

Όσα αποκάλυψαν οι πωλήτριες του πολυκαταστήματος Forever 21

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή το άνοιγμα του καταστήματος και στην Αθήνα, οι πωλήτριες του Forever 21 δίνουν κάποιες συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες για το κατάστημα που σχεδόν όλες ισχύουν και για όλα τα άλλα πολυκαταστήματα του ίδιου ύφους!


Kαλά πράγματα κρύβονται και στο πίσω μέρος του μαγαζιού 

Όταν υπάρχει μόνο ένα μέγεθος που έχει απομείνει από ένα συγκεκριμένο ρούχο, οι πωλητές έχουν εκπαιδευτεί να τα παίρνουν και να τα "συνδυάζουν" σε ένα ράφι με άλλα ρούχα. Βασικά, κρεμούν το ρούχο μαζί με άλλα που του ταιριάζουν.

Μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση 10 τοις εκατό σε ελαττωματικά προϊόντα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν βρείτε "λεκέ, δάκρυ, ή λείπει ένα κουμπί", ο ταμίας θα σας δώσει μια έκπτωση 10 τοις εκατό. Όμως αν η ζημιά είναι πάρα πολύ μεγάλη, το κατάστημα δεν θα το πουλήσει και θα το επιστρέψει στην αποθήκη. 

Τσεκάρετε το # hashtag # F21xMe στο Instagram για να δείτε τα ρούχα φορεμένα σε πραγματικούς ανθρώπους και όχι μοντέλα

Το Forever 21 συνεργάζεται με πολλούς σημαντικούς bloggers και Instagrammers που φορούν τα ρούχα της μάρκας. Εάν κάνετε αναζήτηση # F21xMe στο Instagram, θα δείτε πολλά νέα κομμάτια τα οποία θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα σύντομα μετά τη δημοσίευσή τους. 

Κάθε τμήμα του καταστήματος οργανώνεται με στυλ και απευθύνεται σε συγκεκριμένες γυναίκες

Αν βρείτε τον εαυτό σας να πηγαίνει προς μια συγκεκριμένο σημείο του καταστήματος, ίσως να συμβαίνει... επειδή όλα τα ρούχα σε αυτό το τμήμα έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ. Κάθε λίγες εβδομάδες, η ομάδα του Forever 21 μπαίνει στο κατάστημα και οργανώνει κάθε τμήμα του καταστήματος σύμφωνα με τις τάσεις. Το κατάστημα αλλάζει συνεχώς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 229 / position2: 658
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb