ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ξέχνα το ζώδιό σου, βρες τη Σελήνη σου και μάθε περισσότερα για σένα

Η σελήνη στο ζώδιό σας αποκαλύπτει περισσότερα απ'ό,τι ο ωροσκόπος σας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ξέχνα το ζώδιό σου, βρες τη Σελήνη σου και μάθε περισσότερα για σένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σελήνη κατά την αστρολογία είναι η «θηλυκή αρχή», η βάση, η αρχή όλων. Επίσης, είναι ο δείκτης των συναισθημάτων μας και καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειριζόμαστε. Βρες εδώ τη Σελήνη σου και επέστρεψε για να σου πούμε τα χαρακτηριστικά σου!

ΚΡΙΟΣ

Όσοι έχουν Σελήνη στον Κριό, δεν φοβούνται να είναι κακοί, άγριοι και διεκδικητικοί όταν χρειαστεί. Έχετε επίσης στο αίμα σας την αμαρτία! Τρελαίνεστε να εκφράζεστε με το σώμα σας και θέλετε να περνάτε πάνω από όλα καλά. Όμως, δεν φοβάστε να ρισκάρετε, είτε πρόκειται για τη μόδα, τη μουσική, επιλογές στη ζωή σας κλπ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σύγκριση με τους άλλους, ενδιαφέρεστε περισσότερο και πάνω από όλα για τη συνέπεια. Συνέπεια στα λόγια, στις υποσχέσεις, στους στόχους. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά τείνετε να παραμείνετε με την ίδια εμφάνιση χωρίς να πειραματίζεστε. Οι προτιμήσεις σας στη μόδα τείνουν να είναι λίγο περισσότερο συντηρητικές απ'ο,τι θα έπρεπε. Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς να ρισκάρετε για τα πράγματα, είτε πρόκειται για την καρδιά σας είτε για μια δουλειά. Ο κορυφαίος στόχος σας στη ζωή είναι η ισχυρή συναισθηματική ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πρώτοι στη διασκέδαση, στο κουτσομπολιό και την καλοπέραση! Όμως, σκέφτεστε πάρα πολύ, και πολλές φορές μπλέκεστε στα διλήμματά σας. Έχετε πολλούς φίλους, κάτι που για εσάς είναι απαραίτητο καθώς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς να μοιράζεστε τις σκέψεις σας. Εκτός από αυτό, είστε επίσης πολύ δημιουργικοί, ευφάνταστοι και μπορείτε να βγείτε από αυτόν τον κόσμο απλά και μόνο με τη σκέψη σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το νερό είναι ένα πολύ ισχυρό στοιχείο και είστε σαν τα κύματα, μία πάνω μία κάτω. Τα συναισθήματα σας δεν είναι μόνο κάτι που δείχνετε - τα φοράτε στο μανίκι σας-  σας άγουν και σας φέρουν. Η οικογένειά σας και η εpωτική σας ζωή είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής σας. 

ΛΕΩΝ

Το χάρισμα σας λάμπει φωτεινότερα από τον ήλιο. Όλοι γύρω σας γνωρίζουν την παρουσία σας και θέλουν να σας γνωρίσουν όταν είστε σε έναν χώρο. Δεν πρέπει να αγνοήσετε τη δύναμή σας! Είτε είναι αυτό που φοράτε είτε αυτό που λέτε, οι άνθρωποι σας δίνουν προσοχή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τίποτα στη ζωή σας δεν είναι μακριά από τα πρότυπά σας. Στην πραγματικότητα, σχεδιάζετε τα πάντα σύμφωνα με αυτό που θέλετε. Αν και αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό, έχετε την τάση να κάνετε τεράστια, θέματα που είναι ασήμαντα. Είστε τελειομανείς και εργασιομανείς!

ΖΥΓΟΣ

La dolce vita για εσάς! Με την Αφροδίτη ως κυβερνήτη του ζωδίου σας, οι αισθήσεις και το ένστικτό σας είναι στο ζενίθ. Η προτίμησή σας στη μόδα, την τέχνη, την διακόσμηση και το καλό φαγητό είναι πάνω από το μέσο όρο. Έχετε επίσης μια ισχυρή σχέση με τους ανθρώπους, καθώς ζείτε για να έχετε πολλούς φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε έναν ολόκληρο δικό σας κόσμο σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλον εκεί έξω. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα ζώδια, η ενέργειά σας είναι πολλή, πολύ ισχυρή και ο καθένας μπορεί να την αισθανθεί! Το χάρισμα σας όποιο κι αν είναι αυτό, αν βρει έδαφος, μπορεί να σας κάνει τον πιο πετυχημένο στον τομέα σας.   Όταν πρόκειται για φιλία και ρομαντισμό, η πίστη είναι μέσα στο DNA σας. Δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν να σας προδώσει, καθώς η εμπιστοσύνη είναι για εσάς το Α και το Ω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φαντασία σας είναι απεριόριστη. Η αυτο-έκφρασή σας είναι το παν, ο καθένας μπορεί να αισθανθεί την τεράστια ενέργειά σας. Οι άνθρωποι θέλουν αμέσως να είναι ένα μέρος της ζωής σας, καθώς αναζητούν αυτή τη λάμψη σας. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγετε να κάνετε δουλειές που απαιτούν επικοινωνία, έχετε πολλούς φίλους και βγαίνετε πολύ έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πείσμα είναι στο αίμα σας. Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς μεγάλες προσδοκίες και πιστεύετε βαθιά πως η αυτοπεποίθηση είναι ο τρόπος να πετύχετε στη ζωή. Λατρεύετε να δουλεύετε καθώς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς να είστε παραγωγικοί. Η αποτελεσματικότητα είναι ένας από τους κορυφαίους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως και άλλα παιδιά του ζωδιακού κύκλου, ζείτε για να αναγνωριστεί το ταλέντο σας, η ικανότητά σας. Θέλετε να αλλάξετε το παιχνίδι, είτε πρόκειται για μόδα, είτε για πολιτική, είτε για μουσική. Δεν ακολουθείτε τους κανόνες - τους φτιάχνετε! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσες πολλές στιγμές στη ζωή σας είναι τόσο αξέχαστες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε τόσο ονειροπόλοι που μόνο δημιουργικά μπορείτε να εκφραστείτε!  Όπως τα ψάρια στο νερό, έχετε υψηλή ευαισθησία και το περιβάλλον σας επηρεάζει εύκολα. Μπορείτε να αισθανθείτε και να σκεφτείτε βαθύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Τα ένστικτά σας είναι το ατού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
25 / position1: 336 / position2: 761
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb