FITNESS

Οι 5 πιο hot τάσεις στη γυμναστική

Τα προγράμματα ασκήσεων που κάνουν χαμό

Οι 5 πιο hot τάσεις στη γυμναστική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλετε να γυμναστείτε ακολουθώντας ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, μιας και έχετε βαρεθεί τα καθιερωμένα; Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πέντε νέα ήδη γυμναστικής που κάνουν πάταγο τελευταία ανά τον κόσμο!

1. Pound Workout: Εκτυλίσσεται υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και περιλαμβάνει ασκήσεις από την αεροβική, τη γιόγκα, το πιλάτες, αλλά και χορευτικές κινήσεις, κρατώντας τον ρυθμό των κινήσεων με μπαγκέτες των ντραμς.

2. Cross Fit: Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές, ενώ διαθέτει έναν δυναμικό και απαιτητικό χαρακτήρα, συνδυάζοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη, αεροβική γυμναστική, ακόμα κα διατατικές κινήσεις. Η εναλλαγή των ασκήσεων είναι συνεχής, γι' αυτό και δεν θα βαρεθείτε εύκολα.

3. ΗΙΙΤ: Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (High-intensity Ιnterval Τraining) ξεκίνησε σαν ένα είδος εξειδικευμένης προπόνησης, κυρίως για αθλητές, όμως πλέον υπάρχει σε πολλά γυμναστήρια, αλλά μπορεί να γίνει και σε εξωτερικούς χώρους. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι εναλλάσσει μικρά διαστήματα έντονης άσκησης με μικρά διαστήματα διαλείμματος.

4. Tabata: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ένα τετράλεπτο εντατικής γυμναστικής, στα πρότυπα της διαλειμματικής προπόνησης. Αποτελείται από 8 σετ, που το καθένα περιλαμβάνει 20" άσκησης και 10" ανάπαυσης. Κατά τα δευτερόλεπτα της άσκησης, πρέπει να κάνετε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείτε.

5.TRX: Εμπνευσμένο από τον Αμερικανό πεζοναύτη Randy Hetrick, οι ασκήσεις με τους ιμάντες είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς και χρησιμοποιούν το βάρος του σώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb