ENTERTAINMENT

Ο εγγονός του Ζαμπέτα τραγούδησε «Μάλιστα κύριε» και ένας coach έκανε μπλόκ στο The Voice

Ο Γιώργος Ζαμπέτας, μετά από 23 χρόνια στο λαϊκό τραγούδι, άλλαξε μουσική κατεύθυνση και ακολούθησε τη μεγάλη του αγάπη, τη ραπ.

Δημοσίευση ΟΚΤ 18, 2026
Ο εγγονός του Ζαμπέτα τραγούδησε «Μάλιστα κύριε» και ένας coach έκανε μπλόκ στο The Voice
The Voice

Ο Γιώργος Ζαμπέτας, εγγονός του αείμνηστου συνθέτη, δοκίμασε την τύχη του στα blind auditions του The Voice και γύρισαν δύο καρέκλες. Κατέληξε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Ζαμπέτας, εγγονός του αείμνηστου συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργου Ζαμπέτα, τραγούδησε το «Μάλιστα κύριε» στα blind auditions του The Voice. Από τους τέσσερις coaches γύρισαν τις καρέκλες τους ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου. Ο Πάνος Μουζουράκης μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου, για να τον έχει στη δική του ομάδα.

Παρότι μεγάλωσε με το λαϊκό τραγούδι και ασχολήθηκε με αυτό επί 23 χρόνια, ο εγγονός του Γιώργου Ζαμπέτα αποφάσισε να ακολουθήσει τη μεγάλη του αγάπη, τη ραπ. Η εμφάνισή του στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ κέρδισε το ενδιαφέρον των δύο coaches.

Πριν ανέβει στη σκηνή, ο Γιώργος Ζαμπέτας συστήθηκε στους τηλεθεατές και μίλησε για την προσωπική του διαδρομή, τις σπουδές του και τη σχέση του με τη μουσική. Όπως αποκάλυψε, κατοικεί στο Αιγάλεω, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Φυσικοθεραπεία, ενώ στη μουσική είναι αυτοδίδακτος.

«Είμαι ο Γιώργος Ζαμπέτας, κατοικώ στο Αιγάλεω, έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Φυσικοθεραπεία και στη μουσική είμαι αυτοδίδακτος. Ασχολήθηκα με τη μουσική γιατί ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Έχω κάνει 23 χρόνια λαϊκό και το άφησα για να κάνω αυτό που αγαπάω που είναι η ραπ. Είμαι αξιοκρατικός και δίκαιος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb