
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τη σύγκρουση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Μίλησε για «σχέση ζωής» πενήντα χρόνων και είπε πως πληγώνεται που οι δύο τσακώνονται δημόσια στη δύση της καριέρας τους.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε θέση στη μετωπική σύγκρουση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Χωρίς περιστροφές, είπε πως δεν θέλει να βλέπει τους δύο καλλιτέχνες να εκτίθενται δημόσια σε αυτή τη φάση της πορείας τους: «Πληγώνομαι τώρα που στην δύση της καριέρας και των δυο… Ακόμη και να μη μιλάνε ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα ήθελα να ξεφτιλίζονται».
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στον αέρα του Sfera το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου. Σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις και το ενδεχόμενο η διαμάχη τους να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων. Στάθηκε κυρίως στο αποτύπωμα που αφήνει αυτή η δημόσια αντιπαράθεση σε δύο ανθρώπους με κοινή πορεία δεκαετιών.
Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα;
Αρχικά αναφέρθηκε στην ηλικία και την προσωπική διαδρομή των δύο πρωταγωνιστών: «Η Άννα έχει φτάσει στα εβδομήντα. Αυτή η υπέροχη τραγουδίστρια δεν το κρύβει. Ο Νίκος να είναι πιο μεγάλος; Εγώ τον Καρβέλα δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Με την Άννα έχουμε βρεθεί. Έχουμε ανταλλάξει και μηνύματα. Έχει βγει και εδώ στην εκπομπή. Την έχω πολύ μεγάλη συμπάθεια. Γιατί ρε Νίκο τώρα;».
Στη συνέχεια χαρακτήρισε την τροπή αυτή ιδιαίτερα αρνητική για την εικόνα και την ιστορία τους. Παράλληλα τόνισε το μέγεθος της καλλιτεχνικής τους προσφοράς: «Είναι μια κακή στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι έχουν υπάρξει και άλλες κακές στιγμές. Είναι τεράστιοι καλλιτέχνες, έχουν αφήσει πολύ ωραία πράγματα. Πληγώνομαι τώρα που στην δύση της καριέρας και των δυο… Μακάρι να είναι γεροί, να δημιουργούν για άλλα τριάντα χρόνια. Αυτούς τους δύο ανθρώπους τους έχουμε στο μυαλό μας μαζί. Ακόμη και να μη μιλάνε ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα ήθελα να ξεφτιλίζονται».
Βίσση – Καρβέλας: Η «σχέση ζωής» και τα οικονομικά της διαμάχης
Κλείνοντας, ο παρουσιαστής εστίασε στη μακρόχρονη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών. Αναφέρθηκε και στους οικονομικούς όρους πάνω στους οποίους ξέσπασε η διαφωνία, ευχόμενος να υπάρξει εκτόνωση.
«Είναι σχέση ζωής. Άφησαν πολύ ωραία δουλειά πίσω τους και τώρα κάθομαι για τα διακόσια, τριακόσια, όταν έχουν περάσει εκατομμύρια από τα χέρια τους όλα αυτά τα πενήντα χρόνια. Μαγαζιά, δικαιώματα, τραγουδάρες. Με πληγώνει. Μακάρι να μην τα χαλάσει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος και να τα βρουν», είπε χαρακτηριστικά.



