CELEBS

Αρης Μουγκοπέτρος: Απέσυρε τις μηνύσεις για τον ακρωτηριασμό ‑ «Έχω βρει την ηρεμία μου»

Ο μουσικός, που τραυματίστηκε από κροτίδα σε γλέντι τον Απρίλιο του 2025, υποβλήθηκε τον Σεπτέμβριο στο όγδοο και τελευταίο χειρουργείο στο χέρι του.

Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2026
Αρης Μουγκοπέτρος: Απέσυρε τις μηνύσεις για τον ακρωτηριασμό ‑ «Έχω βρει την ηρεμία μου»
glomex

Ο Άρης Μουγκοπέτρος απέσυρε τις μηνύσεις για τον ακρωτηριασμό του από κροτίδα. Στο «Happy Day» μίλησε για την ηρεμία που βρήκε, το όγδοο χειρουργείο και το μάτι του που βλέπει πλέον 15-20%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος στη δικαστική διαμάχη που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες έβαλε ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος απέσυρε τις μηνύσεις για τον ακρωτηριασμό του. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Happy Day», από τότε που πήρε αυτή την απόφαση έχει βρει την ηρεμία του.

Ο μουσικός έχασε τα δάχτυλά του και τραυματίστηκε στο μάτι τον Απρίλιο του 2025, όταν κατά τη διάρκεια γλεντιού έσκασε πάνω του κροτίδα.

Γιατί ο Άρης Μουγκοπέτρος πήρε πίσω τις μηνύσεις;

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην υπόθεση του ακρωτηριασμού του, ο Άρης Μουγκοπέτρος εξήγησε ότι δεν θεωρεί πως είναι εκείνος που πρέπει να κρίνει την τιμωρία κάποιου.

«Επειδή δεν θεωρώ ότι είμαι αυτός που θα κρίνει πώς θα τιμωρηθεί κάποιος σε αυτή τη ζωή, θεώρησα και θέλησα να κάνω πίσω σε όλο αυτό. Πήρα πίσω τις μηνύσεις μου και έτσι από το Πάσχα και έπειτα έχω βρει την ηρεμία μου», δήλωσε.

Ακρωτηριασμός από κροτίδα: Το όγδοο χειρουργείο και η ζημιά στο μάτι

Στη συνέχεια μίλησε για το όγδοο και τελευταίο χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε τον Σεπτέμβριο για το χέρι του: «Όλη αυτή τη διαδικασία να την ξαναπερνάς από την αρχή, να πρέπει να ξανακάνεις επέμβαση στο χέρι σου και να ξαναμπαίνεις στη διαδικασία της αποθεραπείας, δεν είναι εύκολο για να περάσει όλο αυτό. Αλλά εντάξει, συνεχίζουμε και δόξα τω Θεώ είμαι καλά και τις επόμενες ημέρες βγάζω και τα ράμματα και πάμε πάλι στη δουλειά μας», σημείωσε.

Περιγράφοντας τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, ανέφερε: «Είχα χάσει τρία μου δάχτυλα, τον μεσαίο, τον δείκτη και τον αντίχειρα. Ο γιατρός τότε το πήρε πάνω του και με διπλή εγχείρηση σε πρώτο χρόνο και με μόσχευμα, μου έφτιαξε αντίχειρα. Αν δεν πετύχαινε το μόσχευμα θα έπρεπε να μου κόψουν το χέρι».

«Το δεξί μου μάτι έχει πάθει τεράστια ζημία, βλέπω 15-20%. Το γλιτώσαμε και αυτό στο τσακ γιατί ήταν να προσθέσουμε γυάλινο μάτι», πρόσθεσε.

Τι είπε για τον χωρισμό του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Άρης Μουγκοπέτρος αναφέρθηκε στον χωρισμό του, δηλώνοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ευτυχία των παιδιών του.

«Όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο σίγουρα δεν είναι εύκολα και μάλιστα από μια μακροχρόνια σχέση, αλλά πάντα χωρίζεις για να είσαι καλύτερα. Νομίζω τα παιδιά μας αυτό που θέλουν είναι το να βλέπουν τους γονείς τους ευτυχισμένους. Γιατί αν είναι ευτυχισμένοι οι γονείς είναι και τα παιδιά», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb