
Αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram από την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία καταγγέλλει παρουσιαστές που διακόπτουν συνεχώς τους συνεργάτες τους και τους «φορτώνει» ευθύνες για το κενό κόσμου στην τηλεόραση.
Με ένα αιχμηρό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επανήλθε το πρωί της Τρίτης 28 Ιουλίου η Αφροδίτη Γραμμέλη, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας πολλών τηλεοπτικών εκπομπών και τη στάση ορισμένων παρουσιαστών απέναντι στους συνεργάτες τους.
Η δημοσιογράφος έγραψε πως οι παρουσιαστές θα πρέπει να αφήνουν τους συνεργάτες τους να ολοκληρώνουν το ρεπορτάζ και το σχόλιό τους, χωρίς συνεχείς διακοπές, ενώ έκανε αναφορά και σε «wannabe με το στανιό παρουσιαστές».

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης
«Κάποια στιγμή οι παρουσιαστές, οι wannabe με το στανιό παρουσιαστές και όλο αυτό το συνάφι να αφήσουν τους συνεργάτες τους να πουν το ρεπορτάζ, να ολοκληρώσουν το σχόλιό τους, να μιλήσουν βάζοντας τελεία» έγραψε χαρακτηριστικά η Γραμμέλη.
Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος πήγε ένα βήμα παραπέρα, θέτοντας ευθέως ζήτημα ευθύνης: «Και ας αναρωτηθούν κατά πόσο ευθύνονται οι ίδιοι που έφυγε ο κόσμος από την τηλεόραση και δεκάδες δημοσιογράφοι έχασαν τη δουλειά τους». Η ανάρτηση έκλεισε με το χαρακτηριστικό «To be continued», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω τοποθετήσεων.
Ευθύνες για την κρίση της τηλεόρασης
Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν περιορίστηκε σε μια επαγγελματική παρατήρηση, αλλά συνέδεσε τη συγκεκριμένη πρακτική με το ευρύτερο φαινόμενο της απομάκρυνσης του κοινού από την ελληνική τηλεόραση, καθώς και με την απώλεια θέσεων εργασίας για πολλούς δημοσιογράφους.
Η ανάρτηση προκάλεσε άμεσο ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι αναφορές της θεωρήθηκαν από πολλούς ως στοχευμένες, χωρίς ωστόσο η ίδια να κατονομάζει πρόσωπα.



