
Ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» πως αυτός και η Τζένη Θεωνά έχουν ζήσει άνεργοι και χωρίς χρήματα, ξεπερνώντας δύσκολες καταστάσεις ως ζευγάρι.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν ο ηθοποιός Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της κοινής τους πορείας.
«Με τη Τζένη γνωριστήκαμε σε μια ηλικία που έγινε αμέσως σοβαρό όλο αυτό μεταξύ μας», είπε αρχικά ο Αναστασιάδης, περιγράφοντας πώς ξεκίνησε η σχέση τους.
Ανεργία και οικονομικές δυσκολίες
Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τις δύσκολες περιόδους που πέρασε το ζευγάρι. «Με τη Τζένη ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και συνεχίζουμε να είμαστε ερωτευμένοι πάρα πολύ», τόνισε ο Δήμος Αναστασιάδης.
«Έχουμε περάσει πάρα πολλά πράγματα μαζί. Έχουμε μείνει άνεργοι, δεν είχαμε λεφτά, επιβιώσαμε από δύσκολες καταστάσεις», συμπλήρωσε, αναδεικνύοντας το πόσο σκληρή ήταν η διαδρομή τους πριν φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται σήμερα.
Το πιο δύσκολο: να βρουν την επικοινωνία τους
Πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, ο Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για το ζευγάρι ήταν η επικοινωνία. «Το πιο δύσκολο που έχουμε περάσει ήταν να βρούμε τη δική μας επικοινωνία, το πώς θα βρούμε τον τρόπο να επικοινωνήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ακόμη ότι το ζευγάρι είχε έντονες συγκρούσεις στο παρελθόν: «Ήμασταν συγκρουσιακό ζευγάρι, ζηλεύαμε και οι δύο», κατέληξε, δείχνοντας ωστόσο ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.



