
Όπως υποστηρίζουν πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, η Taylor Swift και ο Travis Kelce, τραγουδίστρια και ο σταρ του NFL αντάλλαξαν όρκους σε μια πολύ πιο κλειστή τελετή, παρουσία λίγων και αγαπημένων ανθρώπων. «Είναι ήδη παντρεμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο που φέρεται να γνωρίζει την υπόθεση.
Μάλιστα, σύμφωνα με δεύτερη πηγή, κυκλοφορούν φήμες πως η μικρή τελετή έγινε πρόσφατα στο Τενεσί, την πολιτεία όπου η Taylor μετακόμισε στα 14 της για να κυνηγήσει το όνειρό της στη μουσική. Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον προκάλεσαν και οι κινήσεις του ιδιωτικού της τζετ, το οποίο την Κυριακή φέρεται να έκανε στάσεις σε πόλεις όπου ζουν στενά μέλη των δύο οικογενειών.
Το αεροσκάφος, σύμφωνα με σχετική ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων, ξεκίνησε από το Νάσβιλ, προσγειώθηκε στη Φιλαδέλφεια, όπου ζει ο πατέρας του Κelce, ενώ στην Πενσυλβάνια βρίσκονται και ο αδελφός του, με τη σύζυγό του. Στη συνέχεια πέταξε στην Τάμπα, όπου ζει ο πατέρας της Taylor Swift , πριν επιστρέψει ξανά στο Νάσβιλ και αργότερα στη Νέα Υόρκη.
Οι γαμήλιοι εορτασμοί φαίνεται πως ξεκίνησαν ήδη από την Πέμπτη, με ένα δείπνο πρόβας για περίπου 100 καλεσμένους. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τον σχεδιασμό, η σημερινή εκδήλωση στο Madison Square Garden θα περιλαμβάνει cocktail hour και μεγάλη δεξίωση, ενώ στον χώρο γίνονται εντατικές προετοιμασίες.
Το event αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, με εμφανίσεις από αγαπημένους φίλους του ζευγαριού, ανάμεσά τους η Stevie Nicks και ο Kenny Chesney. Αν τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, το Madison Square Garden δεν θα φιλοξενήσει τον ίδιο τον γάμο, αλλά το μεγαλύτερο πάρτι μετά από έναν γάμο που έγινε ήδη μακριά από τα φώτα.



