ENTERTAINMENT

Θοδωρής Μαραντίνης: «Χαίρομαι πολύ που αποφασίστηκε και επίσημα αυτό για τα παιδιά»

Ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε για την καριέρα του, τη διάλυση του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια και την ανησυχία του για τα social media στην εφηβεία.
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 01, 2026
Θοδωρής Μαραντίνης: «Χαίρομαι πολύ που αποφασίστηκε και επίσημα αυτό για τα παιδιά»
Ert1

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «Νωρίς Νωρίς» για τη διαδρομή των Onirama, τον ρόλο του Αντώνη Ρέμου στα πρώτα τους βήματα και την απόφαση να διαλύσουν το συγκρότημα, ενώ εξομολογήθηκε και την ανησυχία του για τους εφήβους και τα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Τετάρτης (1/7), μιλώντας στη Μαρία Ηλιάκη για τη μακρόχρονη πορεία των Onirama, την απόφαση για το τέλος του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια, αλλά και την εμπειρία του ως πατέρας δύο έφηβων αγοριών.

Αναφερόμενος στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ο τραγουδιστής θυμήθηκε πώς ήταν η εποχή των μουσικών ριάλιτι και πόσο σημαντική υπήρξε η υποστήριξη ενός μεγάλου ονόματος της ελληνικής μουσικής.

Ο ρόλος του Αντώνη Ρέμου στην πορεία των Onirama

«Εμείς ξεκινήσαμε την εποχή των πρώτων μουσικών ριάλιτι, γινόταν πανικός με το Fame Story κτλ. Είχαμε δυσκολία, γιατί είχε πέσει όλη η προσοχή εκεί. Σε αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ ο Αντώνης Ρέμος. Είχε το εκτόπισμα που έχει ως καλλιτέχνης, μας έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη, μας έσπρωξε πάρα πολύ», αφηγήθηκε ο Μαραντίνης, προσθέτοντας ότι ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας τους το χρωστούν σε εκείνον και στη δισκογραφική Lyra.

Για τον ίδιο τον Ρέμο, ο τραγουδιστής είχε μόνο καλά λόγια: «Είναι από τους ανθρώπους που έχουν σιγουριά για τον εαυτό τους, με την καλή έννοια, όχι της υπεροψίας. Δουλεύει πάρα πολύ, σκέφτεται συνεχώς το επόμενο βήμα. Νομίζω μοιραία δεν έχει ανταγωνισμό και δεν φοβάται, είναι ανοιχτός».

Τα άλλα ονόματα που «έπαιξαν» πριν από το Onirama

Ο Μαραντίνης αποκάλυψε ότι το συγκρότημα αρχικά λεγόταν «Mixing up the Medicine» — έναν στίχο του Bob Dylan — όνομα που πρότεινε ο κιθαρίστας του γκρουπ. Όταν όμως ξεκίνησαν να κυκλοφορούν ελληνόφωνο υλικό, χρειάστηκαν κάτι πιο εύηχο.

«Είχε παίξει πολύ και το "Η Αλίκη στο Ναυτικό" ως όνομα και το "Δόγμα 95" και το "Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι"», αποκάλυψε με χιούμορ, εξηγώντας πως το τελικό όνομα επιλέχτηκε με αφορμή μια μεγάλη συναυλία που είχαν οργανώσει στον Μύλο.

Η απόφαση για τη διάλυση των Onirama

Ο Μαραντίνης παραδέχτηκε πως η απόφαση να διαλύσουν τους Onirama μετά από 25 χρόνια δεν ήταν εύκολη, ήταν όμως απαραίτητη, ώστε ο κύκλος του συγκροτήματος να κλείσει όμορφα.

Η ανησυχία για τα social media και τους εφήβους

Μιλώντας για τους δύο έφηβους γιους του, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι αυτό που τον αγχώνει περισσότερο δεν είναι η εφηβεία αυτή καθεαυτή, αλλά τα social media: «Είναι πολύ χαοτικό, άναρχο, δεν ξέρεις πώς να το ελέγξεις. Και ιδίως για τους εφήβους που μέσα από τα social media πλέον έχουν όλη την επαφή. Εκεί δημιουργούνται σχέσεις, φιλίες, έχθρες, ζήλιες, bullying».

«Νιώθω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό που αποφασίστηκε, ότι τα παιδιά μετά τα 15-16 πρέπει να μπαίνουν στα social media. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε επίσημο, γιατί ήταν μια δική μου ανησυχία και μια μάχη», κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb