CELEBS

Ουγγαρέζος: Απαντά στον Τσιμιτσέλη μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» – Η ανάρτησή του

Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φαίνεται να «φούντωσε» ξανά μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» του ηθοποιού στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 09, 2026
Ουγγαρέζος: Απαντά στον Τσιμιτσέλη μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» – Η ανάρτησή του

Ο δημοσιογράφος φαίνεται να ενοχλήθηκε από την αναφορά στην μεταξύ τους παρεξήγηση, με τον ίδιο να κάνει μία αιχμηρή και ειρωνική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όταν ερωτήθηκε για το αν θα τον χαιρετούσε αν τον έβλεπε έξω, απάντησε: «Να πάω εγώ να μιλήσω στον Ουγγαρέζο; Δεν έχω λόγο να πάω. Δεν θα του πω γεια, δεν έχω λόγο. Με στενοχωρεί γιατί δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Ουγγαρέζος φέτος, κυνηγάει φαντάσματα με πάρα πολύ κόσμο. Ο Δημήτρης είχε χτίσει ένα προφίλ όπως το ξέρω εγώ, ένα καλό παιδί, ευφυής, ευγενέστατος, και επειδή δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που εγώ πιστεύω ότι του άξιζε να πάρει, και του βίδωσε και φαίνεται σαν το κακό παιδί ενώ δεν είναι. Δεν ξέρω τι έπαθε με εμένα ο Ουγγαρέζος» κατέληξε ο ίδιος.\

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν, μέσα από τα social media έκανε μία καυστική ανάρτηση στην οποία δημοσίευσε έναν τίτλο από την συγκεκριμένη συνέντευξη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιάννης (πάλι) Έξαλλος Στον Λιάγκα, Επεισόδιο 3255 “Αυτό Που Δεν Είχε Ιδέα Τίνος Είναι Η Εκπομπή”».

Το χρονικό της κόντρας τους


Η στενή φιλία των δύο γνωστών προσωπικοτήτων «χάλασε» μετά την έντονη κριτική του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον άλλοτε καλό του φίλο, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος πριν από λίγους μήνες κατά τη διάρκεια της εκπομπής Buongiorno, σχολίασε τον νέο ρόλο του ηθοποιού ως παρουσιαστή και συντονιστή της εκπομπής «Όπου υπάρχει Ελλάδα», ωστόσο, τα σχόλιά του δεν άρεσαν καθόλου στον δεύτερο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσά τους: «Και εμένα είναι φίλος μου ο Γιάννης, το συγκεκριμένο όμως, δεν μπορούν όλοι να τα κάνουν όλα. Έτσι πιστεύω, και δεν πρέπει να τα κάνουν όλοι όλα. Δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν όλοι σαν παρουσιαστές. Όχι. Ο Γιάννης είναι ένας πάρα πολύ ικανός άνθρωπος που έκανε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, το να συντονίζει μια δημοσιογραφική εκπομπή είναι κάτι που νομίζω ότι… όπως ανέφερε και στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, αντικαθιστάς έναν άνθρωπο με κάποιον που δεν είναι δημοσιογράφος» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα παραπάνω όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος προκάλεσαν την αντίδραση του ηθοποιού και παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να του στείλει μήνυμα εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του. Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί του, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να τον αγνοεί. Τότε, ο πρώτος ξέσπασε λέγοντας: «Γιάννη μου, σου απάντησα, δεν διάβασες ούτε μου απάντησες ποτέ στα μηνύματα… Δεν ξέρω τι φίλος είσαι, που στέλνεις ένα μήνυμα, σε παίρνω τηλέφωνο, γιατί οι φίλοι παίρνουν τηλέφωνο, δεν στέλνουν μήνυμα και πηγαίνουν μετά για ύπνο. Έστειλες ένα μήνυμα, σε πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσες, σου έστειλα και ηχητικά, σου έστειλα και γραπτό, δεν τα διάβασες ποτέ. Δεν ξέρω τι σκ..ά φιλία είναι αυτή».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάλιστα, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Ραντεβού το ΣΚ, πέταξε «καρφιά» προς τον ηθοποιό και παρουσιαστή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούν να συντονίζουν δημοσιογραφικές εκπομπές άνθρωποι εκτός χώρου. Μια εκπομπή σαν αυτή του Γιώργου Κουρδή και της Ευλαμπίας Ρέβη δε θα μπορούσε να την κάνει, όχι μόνο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αλλά ο κάθε Γιάννης. Είναι μαγκιά να μη χωνέυω κάποιον αλλά να αναγνωρίζω πως είναι καλός σε κάτι, δεν είμαι εμμονικός. Δεν παίρνω τίποτα πίσω από αυτά που είπα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Αν δεν δέχεται την κριτική μου, τότε μάλλον λάθος νόμιζα πως είναι φίλος μου».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξε να μην απαντά στον δημοσιογράφο μέσα από τις εκπομπές, ωστόσο, στις τελευταίες του δηλώσεις είχε πει αναφερόμενος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Όταν χωνέψει τα άντερά του ο Ουγγαρέζος, θα χωνέψει και τα υπόλοιπα».

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε νέο γύρο αντιδράσεων, με τα social media να παίρνουν φωτιά και πολλούς να μιλούν για μια κόντρα που πλέον έχει περάσει σε προσωπικό επίπεδο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του ηθοποιού και προχώρησε σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο παρουσιαστής έγραψε: «Το όνομα του Γιάννη όσον αφορά τα τηλεοπτικά φέτος ακούστηκε μόνο σε ένα δικαστήριο. Καλό είναι να δέχεται την κριτική έγκαιρα για να μην την πληρώνουμε όλοι μετά».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb