CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

Δημοσίευση ΔΕΚ 14, 2025
Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειρά του Mega, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι τους, το οποίο έγινε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν αποτυπώνουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της αυστριακής πρωτεύουσας, με φόντο ιστορικά κτίρια, γραφικά σοκάκια και χειμωνιάτικα τοπία, ενώ δεν έλειψαν και τα backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Η χημεία των δύο ηθοποιών είναι εμφανής και εκτός πλατό!

Το Maestro συνεχίζει να ταξιδεύει όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά και τους ίδιους τους συντελεστές του, επιλέγοντας ξεχωριστές τοποθεσίες που δίνουν κινηματογραφικό χαρακτήρα στη σειρά.

Δες τα στιγμιότυπα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 280 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb