CELEBS

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Την έχω πληρώσει την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές...»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε το πρωινό της Κυριακής στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη

Δημοσίευση ΝΟE 16, 2025
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Την έχω πληρώσει την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές...»

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει την καλλιτεχνική της πορεία, τονίζοντας ότι λειτουργεί πάντα με αλήθεια και συναίσθημα. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι η αυστηρότητα που έχει με τον εαυτό της—και μερικές φορές στην τέχνη της—της έχει στοιχίσει σε διάφορα επίπεδα, αλλά συνεχίζει να τη θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς της και της εξέλιξής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “στο 99% της ζωής μου λειτουργώ ως ευαίσθητη, ως δυναμική μπορώ να πω ότι είναι πολύ λιγότερες οι στιγμές. Αυτό που μου λένε οι άλλοι, αλλά έχω αρχίσει να το αναγνωρίζω και γω, είναι ότι στη σκηνή φαντάζω πολύ δυναμική. Κάποιες φορές τυχαίνει να το συνειδητοποιήσω στη σκηνή, κάποιες άλλες βλέπω την παρουσία μου αφού κατέβω, αλλά γενικά νομίζω ότι η ευαισθησία μου με έχει οδηγήσει”.

Αυστηρή είμαι πάρα πολύ, με όλους, γιατί άμα είσαι με τον εαυτό σου παίρνει σβάρνα και άλλα πράγματα. Την έχω πληρώσει αυτή την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές γιατί, όταν είσαι στρεσαρισμένος, κάνεις επιλογές που με έχουν δυσκολέψει ή που δεν κύλησαν το ίδιο εύκολα με το αν ήμουν ψύχραιμη. Κυρίως αυτό, η πολλή αυστηρότητα με έχει κάνει να μην μπορώ να ευχαριστηθώ πράγματα που έχουν έρθει”.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb